Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Festhetek hajat szoptatás...

Festhetek hajat szoptatás mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés tejem van, de azért még mindig tudok adni a babómnak olyan napi 40-50 ml-t. Már nem bírom tovább, olyan borzasztóan néz ki a hajam, úgyhogy vettem magamnak hajfestéket (Belle Color), mert a fodrászhoz nincs időm még elmenni, ma este szeretném befesteni. Gondolom nagyon sokszor hajat kell mosnom, mert a baba bőréhez nem kéne, hogy hozzáérjen. 4 hónaposak vagyunk!

köszi a válaszokat!!!

2008. nov. 6. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan festheted a hajadat - terhesség alatt is lehet csak nyitott ablak mellett ,szopizásra pedig szerintem nincs kihatással.Én 4,5 hónapja szoptatok és festettem a hajamat már kétszer is.

Úgyhogy ha elalszik a babád csak hajrá legyen neki mégszebb anyukája mire felébred.

2008. nov. 6. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Iszonyú aranyos vagy, irány a fürdőszoba!!!!
2008. nov. 6. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En most festettem be vasarnap a hajam,semmi rossz hatassal nem volt a tejemre,ugyhogy csak nyugodtan,semmi akadalya,kellemes szepulest.
2008. nov. 6. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem, a gyereked autista lesz tőle.:D

Miért ne festhetnéd?

NO PARA!!

béke van!! xD

2009. okt. 20. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!