Szoptatás közben egy idő után a babám rángatja a cicit, fészkelődik mitől lehet ez?
szia,
mennyi idős a kicsi?
nem lehet, hogy csak szórakozik, és nem is éhes?
Mindig ezt csinálja, vagy csak 1x-2x?
Szia! Nekem is szokott ilyen lenni, olyankor testhelyzetet váltok, hátha elzsibbadt, vagy megtornáztatom, hátha egy puki akar kijönni. Veled még nem volt olyan, hogy valami finomat ettél, már tele voltál, de még mindig ettél, mert olyan jó volt? Néha arra tudok gondolni, hogy ő is így van ezzel. Ilyenkor megbüfiztetem, ha utána is még kéri a cicit, akkor folytatjuk a hamizást.
Üdv.
Szia!
Nekem 7 hetes a kislányom, és nekem is szokta, sőt van hogy minden szopinál. Általában az első büfi után szokta csinálni, nekem is van még benne tej, de ha nem büfi baja van, akkor át szoktam rakni a másik cicire, van hogy abból még eszik. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem ugy jön már belőle a tej, és azért rángatja. De néha én sem tudom ,mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!