Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Teljesen tönkrement a cicim a...

Teljesen tönkrement a cicim a szoptatástól, totális önértékelési zavart okoz!?

Figyelt kérdés
Régen is kicsik voltak, de legalább formásak, most meg szottyadt rondaságok. Nem is merem még a férjemnek sem mutatni, zavar az együttlétekkor is a látvány, az állag. Fogytam is sokat szülés óta, gondolom az is segített, hogy jól összemenjenek. Sajnos a férjem biztatása nem segít. Nem tudom, lesz-e ráadásul valaha pénzünk, hogy megcsináltassam őket. 11 hónapja szoptatok, de már bánom kicsit, mert ráment a nőiességem.
2010. jún. 25. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk így :)

A szoptatás fantasztikus dolog, de néha "fizetni kell" érte.

Most írhatnám azt, hogy arra kell gondolni, milyen szerencsés vagy, hogy megadatott a szoptatás, de tudom, hogy ez szex közben baromira nem segít, tapasztalatból.

Nekem is picike volt , A-s kosár, de feszes és gömbölyű mint egy alma, szopi alatt az első félévben pedig c-s, feszesen, peckesen, a plasztikai sebészek megirigyelték volna. Már nem szoptatok és visszaesett B-re, de a bőr c-s maradt :S

Én próbálok olyan szép fehérneműket venni, amikben legalább jól érzem magam és hát úgy irányítom a dolgokat, hogy egy darabig azért rajtam is maradjon.

(ráadásul szétváltak a hasizomrostjaim és kirepedt kinyúlt a bőröm, szóval nem elég hogy ott lifeg szottyadka, még alatta úgy is nézek ki, mint egy félidős terhes zebra)

2010. jún. 25. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Hát az enyém is gatya lett, de annak örülök,hogy sokáig tudtam szoptatni, hát ez van.
2010. jún. 25. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ugyanez van,bér én nagy mellű vagyok:(Én is a szexis fehérneműk mellett teszem le a voksom.Minnél tovább magamon tartom,és mikor lekerül már úgyse arra figyelünk:)

Egyébként az én páromat se zavarja,de éppen elég ha engem igen...

2010. jún. 26. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Igen, én is mire engedem, hogy lekerüljön, addigra már másra koncentrál az ember :)

Az én páromat sem zavarja, őt az zavarja, hogy engem zavar!:X

2010. jún. 26. 08:09
 5/8 xStefix ***** válasza:
81%

Lányok, egy nő nem a mellei miatt nő(ies)! Mondom én ezt úgy, hogy világéletemben lapostetű voltam. :) De komolyan. A szoptatás is olyan változásokat hoz az életünkbe, amiket muszáj megszokni. Én se vagyok boldog, hogy a korábbi 75B-s melltartóim is lötyögnek rajtam, de ha a 2,5 éve szopó lányomra gondolok, az elég kárpótlás mindezért. Nekem is muszáj így szeretnem magam, mert nekem sincs pénzem a sebészre és a férjemnek is el kell fogadnia (szerencsére egy ponton túl már őt se érdekli semmi más, csakis "az":). Lassú és nehéz folyamat a megbékélés, de ez az élet rendje. Fogjuk fel úgy, hogy az anyukáknak ilyen módon is át kell adniuk magukból egy darabot az utódoknak.

(A tökéletes mell-mániáért én egyébként a társadalmi felfogást vádolom. Vajon mikor jön el az az idő, amikor a szoptatás lesz az etalon, minden mellékhatásával együtt..?)

2010. jún. 26. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne bándd, hogy "szottyadt szütyő" lett. 2 gyereket egyhuzamban több, mint 3,5 évig szoptatta. Éjjel-nappal, terhesen is végig...A végén egy kifacsart, mumifikálódott citromhoz hasonlítottak. Már majdnem fél éve nem szopiznak a gyerekek és láss csodát REGENERÁLÓDNAK! Pedig már 34 éves vagyok, szóval "öreg" is. A férjem múltkor megjegyezte, hogy gömbölydedebbek, formásabbak, mint szülés előtt. :))

Van remény, ne izgulj, szopi után fél-egy évvel tényleg regenerálódnak! Sőt! :))))

2010. jún. 27. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, tényleg szuper ezt olvasni! Akkor mégis van remény! Köszi, feldobtad a napom!

És köszi mindenkinek a válaszokat!

2010. jún. 28. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök, hogy jobb kedved lett. :) A férjem annak idején mindig vigasztalt, hogy hát semmi baj, egy anya melle ne legyen "tökéltes", inkább tudjon finom, egészséges táplálékot adni a picinek és egyáltalán nem olyan tragikus ez a változás. Ez a következő módon jött ki a száján : "Ugyan már szívem! Ne bánkódj a melleid miatt. Képzeld el, ha szépek lennének, de haszontalanok! Régen sem voltak sokkal jobbak,nem túl nagy a változás, szóval ne aggógj emiatt!" :)) És mindezt tényleg nagyon komolyan, kedvesen, vigasztalásnak szánta. :)))
2010. jún. 30. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!