Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem lesz több?

Miért nem lesz több?

Figyelt kérdés
3 napja megállás nélkül szoptatok mert kevesebb a tejem mostanában ami nem elég,sok inger éri a mellemet közben iszom a görögszéna mag teát is és semmi változás.Eszek-iszok ahogy eddig.Császárral szültem.4 hós a baba.Az idegeskedés alap nálam sajna de próbálok nyugodt maradni.Annyira rossz hogy már nincs annyi mint régen ez elszomorít.
2010. jún. 25. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Hát sajna már nekem sincs szinte. Most 4 hós a babám és már csak reggel este szopizik, mert annyi van a többi3 kaja táp.De már nem sokáig lesz reggelre meg estére sem. Érzem!!! Én sem tudtam sehogy szaporítani!!! Ettem-ittam, rostos minden. Tejszaporító tea és semmi!!! 2,5 hós-tól 3 hóig tehát 2 hétig már óránként szoptattam, mert csak annyit bírt ki, mindig éhes volt szegény és ráadásul egy dekát sem hízott a 2 hét alatt. Úgyhogy 3 hótól jött a táp amit írtam. Nagyon sajnálom, de örülök, hogy 3 hónapig legalább tudtam szoptatni.
2010. jún. 25. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálattal olvasom de nem értem...mitől nem lehet újra visszahozni vagy szaporítani??Mi az ami gátolja??
2010. jún. 25. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, tarts ki, adj még időt magatoknak!

Én még nem tartok itt, nekem a legelején kellett a pótlás, mert idegeskedtem rengeteget, azóta görögszénamagtea és laktoherb tea, és épp jól lakik a 2 cicivel..., de a barátnőm úgy járt, hogy jött neki is egy mélypont az 5. hónap elején, azt hitte, itt a vége, aztán eltelt 3 hét, és megint annyi teje lett, mint amennyi a kereslet, és a fia 13 hónapos koráig szoptatott!

Adj még időt, kitartás, mert ha nálad is ez van, akkor megéri várni és most szenvedni egy kicsit. :)

2010. jún. 25. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Át kell térni a 2 mellből szoptatásra!
2010. jún. 25. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Születése óta 2 mellből szoptatok.
2010. jún. 25. 16:16
 6/6 xStefix ***** válasza:
Aggódás elfelejtése. Ha egyébként mindent "tökéletesen" csinálsz, akkor egyedül ez maradt gyanúsnak. Sokkal könnyebb az élet, ha az ember tud lazítani. Nekem 11 hónap után sikerült először...
2010. jún. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!