Mitől fehéredik ki a mellbimbóm, és szúr a mellem szoptatás után?
Nagyon szívesen. Nekem nagyon megkeserítette ez az első hét hetet, a végén már szoptatások között is végig görcsölt, mintha átszúrták volna két nagykést a mellkasomon. A "szakemberek" konkrétan hülyének néztek a panaszommal, és azt is látták, hogyan szoptatok, de nem szóltak, hogy nem jó, mert fogalmuk sem volt róla sajnos. Mondjuk az is közrejátszott, hogy a babám túl erősen szopott, feszesebb volt az izomtónusa. A gyerekorvos utólag is kiröhögött, és leszólta a tanácsadót, amikor elmeséltem, mert szerinte olyan nagyon rosszul nem lehet mellre tenni egy gyereket. Szeretném, ha minél kevesebben járnának így, mert ez nekem pokollá tette az első heteket.
Még annyi, hogy a két mellből szoptatást is javasolta, hogy ne terheljem egy alkalommal olyan nagyon csak az egyik oldalt. Kb két két alatt szinte teljesen elmúlt, utána már csak akkor jelentkezett enyhébb formában, ha túl sokáig v túl sokszor szopott, mert már kevesebb volt a tej az igényeihez mérten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!