3 hónapos kisfiam miért fakad sírva 10 perc szoptatás után?
Első kérdés, ami felötlött bennem, hogy van-e vajon elég tejed még mindig, illetve hogy egészséges vagy-e? Ha netaántán beteg vagy, akkor babák van, hogy elutasítják a tejet.
Persze ezek csak feltételezések, lehetséges variációk, ami jelzi, hogy biztos nagyon sok oka lehet ennek. Védőnőhöz fordulnék a helyedben.
NEM tudom segít-e de mi 3,5 hós és ugyan tápszersek vagyunk,de én azt látom a picimen,hogy sokszor a legvégsőkig húzza az evést,játszik,pörög forog,kilöki a cumisüveg cumiját a szájából kaja közben félúton,mintha nem lenne éhes(pedig az),aztán fél óra és nagy visítás,mert megéhezett:-).
Amúgy lehet nála most van a váltás,és elég neki amit eszik,de azért néha mérd le(bár sokan mondják hogy nem kell méregetni),nálunk is volt régebben fogyás és jó volt hogxy mértem.Reméljük nálatok csak ideiglenes és tényleg most áll át.
Sztem nincs baj. Az én babám most lesz 3 hós. Ő is csinálja ezt néha, sok levegőt nyel és ez nyomja a pociját. Büfi után megy minden rendben tovább.
Aztán van olyan is, hogy bekapja a cicit, szív egyet és kiköpi, körbenéz aztán gyorsan megint bekapja, szív kettőt, aztán megint kiköpi és ez így megy egy darabig. Játszik vele. Nagyon aranyos! :)éhes, de előtte játszik. Egy idő után bekapja a cicit és szívja rendesen amíg meg nem tömi a bendőjét.
Egyébként most kevesebbet eszik, mint eddig, de jókedvű. Lehet a fejlődési ugrás egyik jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!