Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos kisfiam miért fakad...

3 hónapos kisfiam miért fakad sírva 10 perc szoptatás után?

Figyelt kérdés
Ma reggel kezdte. Egy szoptatás idáig 30-40 perc volt. Egy mellből mindig jóllakik, de a másikat sem kéri (az egyikben most már múló gyulladás van és eddig semmi baja nem volt vele, a szokásos 140-150 gr-ját abból is kiette). 1 hete már csak 3,5-4 óránként szopik, éjszaka is. Forgatja a fejét, minden érdekli, csak az evés nem. Ha ilyenkor berakom a járókába hangosan gögicsél, vigyorog, jókedvű. Mi lehet a baj?
2008. nov. 5. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Első kérdés, ami felötlött bennem, hogy van-e vajon elég tejed még mindig, illetve hogy egészséges vagy-e? Ha netaántán beteg vagy, akkor babák van, hogy elutasítják a tejet.

Persze ezek csak feltételezések, lehetséges variációk, ami jelzi, hogy biztos nagyon sok oka lehet ennek. Védőnőhöz fordulnék a helyedben.

2008. nov. 5. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Van elég tejem, most, hogy mellgyulladásom van, minden kaját mérek. Vasárnap gyulladt be és ő akkor is rendesen evett, tegnap is, tegnapelőtt is. A védőnővel már beszéltem, nem tudja, miért csinálja... csak annyit mondott, lehet, hogy most a picit jobban érdekli a világ, mint az evés. életkori sajátosság. engem azért megnyugtatna, ha valaki ezt alá is támasztaná a saját babája példáján...
2008. nov. 5. 11:44
 3/8 A kérdező kommentje:
A ma reggeli etetésnél 80 gr-ot evett, ezt nagyon kevésnek találtam, de jókedvű volt utána, jól is aludt. A következőnél (nemrég) 10 perc alatt megette az adagját, de utána sírva fakadt. És még volt benne tej...vagyis ez nem lehet a baj...
2008. nov. 5. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:

NEM tudom segít-e de mi 3,5 hós és ugyan tápszersek vagyunk,de én azt látom a picimen,hogy sokszor a legvégsőkig húzza az evést,játszik,pörög forog,kilöki a cumisüveg cumiját a szájából kaja közben félúton,mintha nem lenne éhes(pedig az),aztán fél óra és nagy visítás,mert megéhezett:-).

Amúgy lehet nála most van a váltás,és elég neki amit eszik,de azért néha mérd le(bár sokan mondják hogy nem kell méregetni),nálunk is volt régebben fogyás és jó volt hogxy mértem.Reméljük nálatok csak ideiglenes és tényleg most áll át.

2008. nov. 5. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád? Ez fontos lenne, mert épp lehet hogy fogzik és azért sír mert fáj az ínye. Amúgy ha jó a kedve és nem éhes akkor semmi gond szerintem.
2008. nov. 5. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Látom, 3 hónapos. Nálunk akkor kezdődött a fogzás:-))) Most 11 hónaposan 7 fogunk van!
2008. nov. 5. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy a fogzás, mert nyáladzik erősen:) A legutóbbi etetésnél nem volt semmi gond. Lehet, hogy azért, mert nem volt körülötte túl sok minden, ami elvonhatta volna a figyelmét...Köszi szépen a segítséget!
2008. nov. 5. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Sztem nincs baj. Az én babám most lesz 3 hós. Ő is csinálja ezt néha, sok levegőt nyel és ez nyomja a pociját. Büfi után megy minden rendben tovább.

Aztán van olyan is, hogy bekapja a cicit, szív egyet és kiköpi, körbenéz aztán gyorsan megint bekapja, szív kettőt, aztán megint kiköpi és ez így megy egy darabig. Játszik vele. Nagyon aranyos! :)éhes, de előtte játszik. Egy idő után bekapja a cicit és szívja rendesen amíg meg nem tömi a bendőjét.

Egyébként most kevesebbet eszik, mint eddig, de jókedvű. Lehet a fejlődési ugrás egyik jele.

2008. nov. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!