Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aliexpressről mellszívó?

Aliexpressről mellszívó?

Figyelt kérdés
Rengeteget vásárolok ott, körbe néztem ma a baba felszerelések közt, és megtetszett egy mellszívó és egy cumi. Van aki ilyet onnan rendelt? Az anyaga ugyan az mint az itthon kapható? Vajon semmi mérgező nincs benne?
2018. okt. 25. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Sokkal gagyibbra számíts, mint a képen!
2018. okt. 25. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Rengeteg babajátékot és ruhát rendelek én is Aliról, de amit folyton a szájukba vesznek, vagy anyatejjel érintkezik, azt semmi pénzért nem adnám nekik oda. Könyv, labda, építőjáték, plüss alapos mosás után, esetleg zenélő bigyó oké. Cumi, mellszívó, rágóka inkább ne.
2018. okt. 25. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Én onnan rendeltem duplaszívós elektromosat. Teljesen jó. Amennyit használom arra meg tökéletes. Kb 6000 Ft volt
2018. okt. 25. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

Utána járni nem nagyon tudsz az anyagainak, de mivel olcsóbb és ráadásul másik országba postázzák (igaz, hajóval), és még így is fillérekbe kerül, gyanítom hogy spórolnak a gyártási költségeken. Legyen az a bevizsgálás vagy az alapanyag, a gyártási környezet, stb. Ezt egy ott dolgozó tudná megmondani.

Én nem vennék ilyet, mert épp emiatt nem lehet bennünk 100% megbízni.

2018. okt. 25. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nem Aliexpesszes, hanem Wishes, de én vettem egy mellszívót ami mint kiderült onnan van. Nagyon gyenge minőségű volt, hamar tönkre is ment. Szerintem inkább ne vedd meg.
2018. okt. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!