Antibiotikum mennyi idö alatt megy ki az anyatejböl? Ha nincs fejve.
Ez az antibiotikum fajtájától függ. Nem mindegyik ugyanolyan sebességgel választódik ki.
Jobban jársz, ha felhívod az orvosodat vagy a gyógyszertárat ahol kiváltottad és ott kérdezed meg.
Azi Sandoz 500mg
ezt kell szednem minden féle képpen
beszéltem szoptatási tanácsadóval azt mondta este szedjem be,mert akkor van 5 óra amíg nem eszik
csak az a kérdés merült fel bennem hogy 5 óra alatt biztos hogy kimegy-e
Amúgy, ha elolvastad volna a betegtájékoztatót, akkor tudnád a valaszt:
"Ez a gyógyszer kiválasztódik az anyatejbe, ezért a kezelés befejezését követő két napig fel kell függeszteni a szoptatást."
A szoptatási tanácsadó is hulye hogy ezt nem tudja
a dr.nö szerint ezt lehet szoptatás alatt..
e-lactania szoptatási oldal szerint is.
betegtájékoztató szerint nem.
szoptatási tanácsadó szerint ,ha este egy huzamosabb idöt alszik és nem szoptatom 5orát akkor nem kell megkapja az anyatejbe.
a kérdésem az volt,hogy hány óra alatt ürül ki az anyatejböl ???????
Mi az,hogy fejni kell,mert elapad kettes ? Honnan vetted ezt a hülyeséget? 24 hónapig szoptattam. 6 hónapja választottam el a lányom, még mindig van tejem. Sosem fejtem. Ne terjessz már hülyeséget....
Kérdező: Ezt órára,percre pontosan senki sem fogja tudni megmondani neked,hiszen ahhoz be kellene vizsgáltatni a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!