Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen íze van az anyatejnek?

Milyen íze van az anyatejnek?

Figyelt kérdés
Vajon az étkezés minősége mennyire befolyásolja?

2018. okt. 5. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Engem mindig a vizes cukrozott tejre emlékeztet illatra meg mindig azt mondom hogy olyan mint a vaníliás tej
2018. okt. 6. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Befolyásolja hogy mit ettél.

Nekem nagyobb kisgyerekeim itták a lefejt anyatejet, és mindig mondták, hogy "most nagyon finom", vagy nem annyira.

2018. nov. 21. 07:06
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
A tej a véredből képződik, tehát csak az "megy át" bele, ami a véredbe is kiválasztódik. Szóval nagyjából a cukor meg az alkohol. Más nem befolyásolhatja az ízét, hiába eszel pl sok spenótot, attól nem lesz spenótíze a tejnek. 😃
febr. 17. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten befolyàsolja az anyatej ízét, mit fogyasztasz, de ahogy előttem is írtàk nem lesz full spenót íze ha egész nap spenótot eszel spenóttal.

Nekem ezt egy IBCLC mondta.

febr. 17. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a cukrozott tej.
febr. 18. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem vaníliás :D viccen kívül, édes :)
márc. 2. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit hányásíze van :-/ De babaként szerettem, gondolom, és a fiam is szereti. És egészen más íze van a friss anyatejnek meg az állottnak (1-2 óra után). Úgy tudom, valamilyen zsírsav lebomlik benne, de az anyák teje különbözik abban, hogy ebből mennyit tartalmaz, nem mindenkinek lesz rossz ízű a teje ha állni hagyják.
márc. 2. 14:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nekem a dietetikus mondta, hogy mind a magzatvízbe, mind az anyatejbe kis mértékben átszűrődik annak az íze, amit az anya eszik. Ez a hozzátáplálásnál is megjelenik, így bizonyos ízeket már eleve kissé ismerősnek fog találni a baba, mikor megkezdjük a hozzátáplálást.
márc. 2. 14:35
 19/20 Michael The Siren ***** válasza:
Édes vizes tej
nov. 13. 17:41
 20/20 A kérdező kommentje:
😋 Mindenkinek egyforma?
nov. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!