Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1hetes babám nappal szopizik...

1hetes babám nappal szopizik rendesen, úgy tünik elég neki, estére nyugtalan lesz, hiába szopizik 1órát, éhesnek tűnik, pótolom 60ml tápszerrel, akkor tud elaludni. Vajon túletetem, más baja lehet, nem jó a tejem?

Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanezzel a problémával küzdök 1 hetes korától -most 5 hetes-, a mai napig nem sikerült rá megoldást,- és magyarázatot találnom...
2018. aug. 16. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Bár minden baba más, szóval csak zárójelben jegyezném meg, hogy az én 2 hetes babám 50ml tejjel alszik éjjel 5-7 órát. Szóval lehet sok a tej+tápszer. Lehet csak téged szeretne érezni. Babaöböl esetleg?
2018. aug. 16. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,egy idő után elkezd sîrni,nyúlkál a szájához,ilyenek.Elvileg ha nem lenne éhes nem enné meg a tápszert vagy nem?Esetleg mivel próbálkozhatnék még?
2018. aug. 16. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi azt olvastam először hogy bömböl-e esetleg,nem azt hogy babaöböl.
2018. aug. 16. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Este mindenkinek kevesebb a teje, cserébe zsírosabb. Szoptasd igény szerint, és be fog állni a kereslet-kínálat. Ha te attól nyugodtabb vagy, hogy kap pótlást, az se gáz. Ha elég lesz neki a tej, be fog aludni szopizás közben.

Sokat segít, ha délután te is tudsz aludni, vagy legalább pihenni. Utána több lesz a tejed.

2018. aug. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!