1hetes babám nappal szopizik rendesen, úgy tünik elég neki, estére nyugtalan lesz, hiába szopizik 1órát, éhesnek tűnik, pótolom 60ml tápszerrel, akkor tud elaludni. Vajon túletetem, más baja lehet, nem jó a tejem?
Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 12:23
1/5 anonim válasza:
Ugyanezzel a problémával küzdök 1 hetes korától -most 5 hetes-, a mai napig nem sikerült rá megoldást,- és magyarázatot találnom...
2/5 anonim válasza:
Bár minden baba más, szóval csak zárójelben jegyezném meg, hogy az én 2 hetes babám 50ml tejjel alszik éjjel 5-7 órát. Szóval lehet sok a tej+tápszer. Lehet csak téged szeretne érezni. Babaöböl esetleg?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,egy idő után elkezd sîrni,nyúlkál a szájához,ilyenek.Elvileg ha nem lenne éhes nem enné meg a tápszert vagy nem?Esetleg mivel próbálkozhatnék még?
2018. aug. 16. 12:32
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi azt olvastam először hogy bömböl-e esetleg,nem azt hogy babaöböl.
2018. aug. 16. 12:35
5/5 anonim válasza:
Este mindenkinek kevesebb a teje, cserébe zsírosabb. Szoptasd igény szerint, és be fog állni a kereslet-kínálat. Ha te attól nyugodtabb vagy, hogy kap pótlást, az se gáz. Ha elég lesz neki a tej, be fog aludni szopizás közben.
Sokat segít, ha délután te is tudsz aludni, vagy legalább pihenni. Utána több lesz a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!