Úgy érdemes elkezdeni a szoptatást, ha csak 3-4 hétig fogok tudni szoptatni, utána tápszerezünk majd?
Rossz szekcióba tetted fel a kérdést. Ha itt elhangzik a tápszer szó vérbe borul mindenki agya:)
Szerintem is fejd le és add üvegből. Utáltam szoptatni és a jövőben sem fogok szeretni szerintem. Van akinek maga a megtestesült boldogság, nekem egy rémálom volt, a fiamnak szintén. Simán megette a tápszert, sőt, neki jobban is ízlett és mielőtt bárki belém kötne, 20, azaz HÚSZ héten át kínoztuk egymást, mire már üvöltött, kalimpált, karmolt, pedig álditt türelnes baba. Ha nem haragszik meg senki 7,5 hósan már nem adnam örökbe, pláne, hogy a "méreggel" sem tudom etetni, mert elutasítja. :)
Jézusom, mennyi undorító, rosszindulatú “nő” van itt... Mi a büdös franc közötök van hozza, hogy miért csak addig szoptat, ameddig?! Ahhoz se lenne az eg világon semmi közötök, ha egyáltalán nem szoptatna! Még ilyet h adja is inkább örökbe....:D Agyhalottak komolyan.
Kérdező ne is figyelj az ilyen jövőbelátó, rosszindulatú, szoptatás mániás szuperanyucikra, csináld úgy, ahogy te/ti jónak látjátok és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!