Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 12 napos a bébim, és még...

12 napos a bébim, és még mindig sárgás színű a tejem, és nagyon kevés (kb 20 ml/fejés vagy szopizás). Lehet ez még előtej? Mit tehetnék, hogy pozitív irányba változzanak a dolgok?

Figyelt kérdés
3 óránként szoptatok és utána fejek. Szedek Urtica Urens CH5-öt, cékla-lucerna kivonatot, Laktoherb teát,ma este már alkoholmentes sört ittam.
2008. okt. 30. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én megörökítettem a tejem színét az utókornak. 4 hónaposan erős madártejsárga volt. az igaz, h szintén kevés volt, de pont ez adja ezt a színt. kalóriabomba.
2008. okt. 30. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyel rendesen, es igyal sokat! En a helyedben nem szednek semmit, max. egy fajta szoptatos teat innek. De azt sem biztos. Inkabb egyel, igyal!

Probald ki es sok sikert!

2008. okt. 30. 20:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat! Én is gondoltam, hogy abbahagyom ezt a sok dolgot, ha úgysem használ. És remélem, igazad van a kalóriabombával kapcsolatban. Titokban ebben a válaszban reménykedtem :)! De bárcsak több lenne! Remélem, még nem késő!
2008. okt. 30. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én rendszeresen ettem, változatosan, szedtem vitamint, de nem vittem tulzásba. ez szerintem egyéntől is függhet. ( első válaszoló)a mértékletesség a lényeg!
2008. okt. 30. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Én is jókat eszek, most áttérek a sokszor keveset taktikára.
2008. okt. 30. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ezért kevés a tejed, mert ennyi mindent szedsz. Ütik egymás hatását, nekem azt mondták.Fiamnál csak laktoherb teát ittam, napi 2 filtert 1,5 l vízben, 6 hónapig csak szopizott, most a lányomnál a laktoherb mellé kipróbáltam az urticát, de nem jött be. Még időben szólt a dokim, így visszaálltam csak a teára, az egyszer már bizonyított nekem.
2008. okt. 30. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ettől a "sárga" tejtől duplázta meg a súlyát 11 hét alatt a kislányom:).Nekem sem volt sok,fejni sem tudtam semennyit.Ezek szerint mégis elég volt neki akkor.9 hetes korától tudtam fejni,akkor indult be igazán.Most egy 6 hetes kislány kapja azt a lefejt sárga tejet.Azóta az ő anyukája is nyugodt mert most már nem sír és nyugodtan alszik a babócája.
2008. okt. 30. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia

En is ittam a laktoherb teat es az urtikat is szedtem,de pont az ellenkezo hatast valtottam ki.Nekem elotte is volt tejem,de szerettem vna kicsit tobbet,h el is tudjunk rakni a fagyasztoba,de nem h tobb nem lett elkezdett apadni a tejcsi a cicimbol.

Akkor abba is hagytam mindnet,es vki javaslatara a milk more kapszulat kiprobaltam,es avval visszatert kozel a regi mennyiseg.Ezt tudom javasolni,igaz nagyon draga,de nalam bevalt.

2 honapos kisfiu anyukaja

2008. okt. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!