Szoptatás mellett Lansinoh cumisüveg? Tényleg annyira jó? Jobb mint az avent?
A másik kérdésem hogy megéri venni mikrós sterilizálót,mellszívót?
Vagy eleinte ki kell tapasztalni?
Mert nyilván nem dobnék ki 20 ezret kukába
Nem hiszem, hogy jobb. Én 7! ezerért vettem egy spéci cumisüveget végső elkeseredésemben, mert semmi nem kellett neki. Na, az se kellett. :-D
Mellszívót ki kell tapasztalni, a mikrós szerintem felesleges.
Szia.
Ha cumizavar miatt kérdezed, akkor a szoptatás folyamán bármikor bármitől kialakulhat. Szoptatásbarát etetéshez kispoharat, fecskendőt, svéd itatósat vagy szoptanít, amit javasolni szoktak.
(Én medela cumisüveget vettem, az vákumos, állítólag ugyanolyan technikával kell szívni, mint a mellet - de ettől is ugyanúgy lehet cumizavar... Csak pár hétig kellett használnunk.)
Mellszívó: legjobb mellszívó és tejszaporító a baba, ha annyit és akkor lehet cicin, amennyit és amikor csak akar. Fiam élete első 3 hónapját konkrétan a mellyemen töltötte. Kivótammá'! Mai napig nagy cicimanó (20 hós)
Mikrós fertőtlenítőt kölcsönbe kaptam. Jól jött, de nem hiszem, hogy megvettem volna előre vagy akár utólag.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!