Mik az esélyei annak, hogy nem lesz elég tejem?
Nagyon félek attól hogy nem lesz,tejem mindenkitől mióta terhess vagyok azt hallom szoptass ameddig csak tudsz.
Ettől már a frász kiver lehet ezért is félek hogy nem lesz.Édesanyám öcsémet még mindig szopisztatja persze csak este(öcsém 4éves lesz jan.-ban)Párom azt mondja ha anyura hasonlitok tuti nem kell aggodnom.
Próbálj meg arra gondolni, hogy egyszerűen fogsz tudni szoptatni és kész. Miért ne tudnál? A tested erre van berendezkedve, hogy szülés után szoptass, akkor miért ne menne? Erre kell gondolni, nem arra, hogy mi van, ha nem.
De a másik oldal: És ha nem megy, Na és? Attól nem leszel rosszabb anya. Igen, a babáknak az anyatej a legjobb táplálék. Ez igaz. De ha nincs, egészségesen felnő tápszerrel is. Ma már nagyon jó tápszerek vannak. Ha tápszert eszik, attól még nem dől össze a világ!
Mielőtt félreértenél, én szoptatáspárti vagyok (14 hós fiam gyönyörűen szopizik még), csak azt szeretném megértetni Veled, hogy nincs mitől félned! Szeresd a babádat és ha ez megvan, minden rendben lesz!
Szia!
Mikor megszültem kisfiamat,rá két napra még mindig nem volt tejem :(
Már vizesre bögtem a párnámat is.
Az ottani csecsemögondozók ajánlották a LAKTOHERB teát.
Leforrázni a filtert és napi 1 litert szépen megiszogatni.
Amint megittam a teát,másnap reggel bedurrant" a tejci is :)
Nagyon örültem,igaz csak fél évig tudtam szoptatni,mert a cumisüveg szisztémával elrontottuk a dolgot.
A másik dolog,hogy ha be is indul a tej,a fejés.Minden szoptatás után fejd ki a maradékot!
Laktoherb teát igyál szülés után és tuti siker!
Ja és ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!