Miért olyan büdös a felolvasztott anyatej?
Figyelt kérdés
Bocs, de olyan szaga van mint a hányásnak. Másnak is ilyen? Vagy valamit elrontottam a fagyasztáskor? Így nem csoda, ha a babám nem akarja megenni. Gondoltam rakok a főzelékbe egy kicsit, de hát így nem lehet.2008. okt. 28. 15:26
1/3 anonim válasza:
Én is jártam már így, akkor, ha a kelleténél több ideig volt lefagyasztva. Hogy meddig tartható el mélyhűtőben, arra már nem emlékszem, nézz utána valahol, vagy kérdezd meg a gyermekorvost, védőnőt. Ha nem állt túl sokáig a fagyóban, nincs olyan szaga és a gyermekednek is odaadhatod.Ragassz az üvegre, vagy amiben elteszed mindig kis címkét, amire ráírod, mikor tetted be lehűteni. Én így csináltam mindig.
2/3 A kérdező kommentje:
Most épp május elsejeit próbáltam, úgy tudom hat hónapig tárolható.
2008. okt. 28. 15:36
3/3 anonim válasza:
Csak átvette a szagát amiben tároltad. Kóstold meg ha jó akkor add nyugodtan a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!