A 2 hetes babám állandóan enne! Mit csináljak? Ha nem adok neki, ordít, ha adok neki képes 1órát is cicin lenni aztán sugárba hányja ki a rengeteg kaját. Igény szerint szoptatom.
Az első héten mértem, már akkor 160at szopizott, de akkor nem hányt, sőt kérte még..aztán 100-at,90-et, vagy óránként 60-at.. Akkor még türelmesebb volt, azért nem mérem már, mert ahogy felkel, cuppog 2-t aztán ordít, mint akit éheztetnek, pedig 2-3óránként eszik
Akkor próbáljam ki, hogy csak akkor adok neki, ha le telt a 3óra?
Nem minden evéskor hány..
Reggel 8kor van 1szopi, kb. 15-20perc, bealszik, fél11kor felébred, megint 15-20perc a szopi, fél14kor megint eszik aztán fel van úgy 3órát majd ismét szopi aztán alszik 2-2,5órát, felébresztem, mert fürdés..szopi olyan este 8körül alszik be majd 11kor ébred és etetem beszundít,mikor leteszem megriad és hajnal 1-2ig csak a cicit akarja, oda is adom neki na itt a baj, ekkor hány.. Ez a bajom, mikor napközben fent van, nem kell a cici, nézelődik de hajnalban csak a cici.
Próbáltam tologatni babakocsiban, ringattam a kezemen, énekeltem neki, de csak cuppog és sír, ezért rakom cicire és hányás a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!