2 hetes babámat igény szerint szoptatom, tegnap délután óta mintha kevesebbeket enne, ilyenkor fejjek, hogy fenntartsam a tejmennyiséget?
Köszönöm a választ!
Nem szeretnék félretenni és adományozni sem, csak a mennyiséget fenntartani.
Így, hogy tegnap óta csak rövidebbeket szopizik és nem annyira intenzíven - gondolom front van és fáradtabb (?)- úgy érzem csökken a mennyiség, vagy legalábbis nem feszülnek ma úgy a melleim, inkább puhák lettek.
Mindig mellre teszem, ha kéri, sőt még ha éjszaka is felkelek, hogy legyen hajnalban szopizás, mert magától aludna reggelig.
Az nem gond, hogy nem érzed hogy teli van , vagy puhák a melleid, nekem nagyon kicsik a melleim de tényleg , a legkisebb méretű melltartó kellett, mindig puha volt, én mindig úgy éreztem hogy üres ettől függetlenül két és féléves koráig szoptattam a fiamat.
Nem mindenkinek durran be és lesz görögdinnye nagyságú, vagy ömlik belőle a tej. Az a lényeg, hogy legyen elég pisis pelus, aztán a babák meg olyanok hogy néha többen esznek, néha keveset. Csak szoptasd amikor igényli.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Pisis, kakis pelus van és szépen hízik is, egy hét alatt hízott 240g-ot, most pétektôl hétfôig megint 170g-ot.
Remélem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!