Hogy lehet elapasztani a tejet?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 hónapos és kb egy hete őrjöng a cicin. Minden etetés egy rémálom, max 5 percet bír ki szopizással, onnantól csak üvölt akármit csinálok. Nem tud már sokat enni ciciből reggelente max 50ml, ez délutánra van hogy csak 20 ml. Pótlás női tejet kap cumiból. Próbálkoztunk pohárral is, de nem ment neki, úgyhogy nem erőltetem. A cicit sem akarom erőltetni, mert néha már akkor is üvölt amikor szoptatni kezdeném. Kérlek kíméljetek meg attól, hogy de szoptatni kell... meg hogyan kell szoptatni... Én már mindent kipróbáltam, eredménytelenül. Most már csak az érdekelne, hogyan apaszthatom el a tejem anélkül, hogy ne gyulladjon be a mellem. Sajnos fejni nem tudok, sem géppel sem kézzel, mert nem működik a tejleadó reflexem "hála" a kórházi csecsemős nővéreknek. Csak akkor jön tejcsi belőle ha a baba szívja. De Ő már nem akarja...2008. okt. 27. 13:00
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat! :)
Két mellszívót próbáltam, az Aventes kézit és a Medela elektromosat. Egyik sem segít rajtam :( Jön néhány sugár, aztán semmit több. Pedig úgy is próbáltam már, hogy a babó a másik cicin van... Még mindig megkínálom minden etetésnél a cicit, több kevesebb sikerrel. Amikor szopizik, az nagyon jó, de van hogy a következő etetésnél be sem hajlandó venni a szájába.
2008. okt. 28. 21:18
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem azon múlik, hogy jó anya vagy, hogy szoptatsz. Én szerencsés vagyok tudok szoptatni, de nagyon sok
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem azon múlik, hogy jó anya vagy, hogy szoptatsz-e. Én szerencsés vagyok, mert tudom szoptatni a fiam, de nagyon sok múlott a fiamon is, mert ugyes volt. Szerintem én sem csinálnám, ha így járnék, mint te. Nem csak a babának, hanem neked is jól kell érezned magad szoptatás alatt. Ha nem megy hát nem megy. Én megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!