Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kóstoltad már az amyatejet?

Kóstoltad már az amyatejet?

Figyelt kérdés
hasonlo az ize mint a tapszernek?

2018. febr. 2. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem kóstoltam és nm is tervezem. A kislányomnak ízlik, ennyi érdekel. :)
2018. febr. 3. 00:02
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Mindent megkóstolok mielőtt adok a gyereknek, gyógyszert is.

Rossz ízű az anyatej is meg a tápszer is.

2018. febr. 3. 07:45
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen, kóstoltam mindkettőt. Nekem a HA tápszer se keserű, azt is édesnek találtam, és az anyatej is az volt, kivéve amikor nem. Az anyatej íze változékony az elfogyasztott tápláléknak köszönhetően.
2018. febr. 3. 08:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem sok tejem volt ugyan, de szaporito fejest csinaltam es egyik alkalommal a ferjem megkostolta. Azt mondta, hogy olyan, mint a kicsit vizes edes tej, vagy tejszeruseg.

Elvileg az ize attol is fugg, hogy mit eszik a szoptato no, de tobbszor nalunk nem volt kostolas.

A tapszer ize tenyleg tapszertol fugg. A nagyobbik gyerek sima tapszert kapott, az edes volt es “suru, zsiros” izu, a masik gyereknek eloszor HA tapszert irt a doki (nem volt indok, csak biztos, ami biztos), az kesernyes edes volt es vizesebb izu. Addig anyatejet is kapott a fiam, a HA tapszert nem itta meg, igy felirta az orvos a simat, az edes volt es a gyerek is elfogadta.

2018. febr. 3. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindig megkóstolom mielőtt odaadom neki, a hőmérséklete miatt. Az anyatejnek fura utóíze van, a tápszerek változóak, a sinlac nekem kifejezetten ízlik.
2018. febr. 3. 08:58
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Kóstoltam ezt is azt is.

A tápszer szerintem rossz ízű.

Az anyatej meg finom, édes.

(milupa vaniliás tejital isteni)

🤣😁

2018. febr. 3. 12:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Megkostoltam az anyatejet, rettenetes íze van 😖😖😖
2018. febr. 3. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ízlett az anyatej (egyszer megittam egy decit). De a Milumil HA Start Optima tápszer is finom!
2018. febr. 3. 22:55
 19/19 anonim ***** válasza:
te jó ég, mit csináltok ti, hogy rossz ízű a tejetek??
2018. febr. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!