Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatej után nem fogadja el a...

Anyatej után nem fogadja el a tápszert?

Figyelt kérdés
Mivel kevés a tejem, pótolni kell tápszerrel. De a babám szopizás után nem fogadja el a tápszert, mindegy milyen keveset evett. Egyébként ha etetéskor csak tápszert kap, azt megissza! Mit csináljak, hogy elfogadja szoptatás után is? Olyat esetleg lehet, hogy az elkészített tápszert összekeverem egy kis anyatejjel (ha esetleg van egy kis lefejt)? Akkor jobban megenné?
2010. jún. 5. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Amilyen a tápszerek íze, megértem szegényt...
2010. jún. 5. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanígy vagyunk ezzel. Én azt csinálom, hogy valamelyik alkalommal csak tápit kap, és fejek, máskor meg megkapja a lefejt tejet a szopi után.
2010. jún. 5. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Szoptass gyakrabban. Ezek szerint nem kell a tápszer.
2010. jún. 5. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy kevés a tejed? Csak mert a leírtakból nem ez jön le. Mennyi idős a babád?
2010. jún. 6. 13:20
 5/9 xStefix ***** válasza:
51%

Szerintem sem kellene erőltetni a dolgot. Ha szopi után nem kéri, akkor eleget szopott. Ha meg utána is kérné, arra is van megoldás: gyakoribb szoptatás és/vagy fejés, hogy nőjjön a tejed mennyisége.

A felesleges tápszerezéssel és üvegezéssel csak az ördögöt fested a falra..

Nekem sem tűnik úgy, hogy kevés lenne a tej.

2010. jún. 6. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Valoszinu nem kell enki a tapszer,szoptass gyakrabban.
2010. jún. 7. 08:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért kell a tápszer, mert a havi hízása a minimum felét sem érte el... A babám majdnem 5 hónapos és alkalmanként 50-80 ml tejet evett. Akármennyit fejtem nem lett több a tejem. Én sem adnám a tápszert neki, ha nem lenne muszáj.
2010. jún. 7. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, kóstoltass vele és kezd el a hozzátáplálást. Ha érett rá elfogadja. Mellette meg szoptass
2010. jún. 7. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

En itt szoktam segitseget kerni.

2010. jún. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!