A férjetek hogy állt a szoptatás után megcsúnyult melleitekhez?
5ös!A szép és a csúnya is relatív.Természetes.
Nekem is az volt mint a 7esnek.
Sokkal inkább a nőket szokta zavarni mint a párjukat.
Nem lett számottevően más. Ránézésre majdhogynem ugyanolyan, nem lóg, pl ha állok, a "ceruzateszten" átmegy :D Se kisebb, se nagyobb nem lett, ugyanakkorára visszament. Amiben más, hogy nem kemény, hanem puha, de ez ugye látván szempontjából nem oszt-szoroz, érzésre más. 2 évig szoptattam.
Egyébként mikor időközben beszéltünk róla,az én férjem úgy állt hozzá, hogy ha lógni fognak esetleg, akkor is teljesen meg fog neki felelni. Engem szeret, nem a melleimet, amúgy meg az ő gyerekét tápláltam belőlük, nem érzem, hogy lenne helye fanyalgásnak.
Előtte kisebb volt a mellem, most nrm strias es kb 1 cm-el ereszkedett meg. En szeretnem megcsinaltatni, mert nem tetszik, hogy ennyire megnott a bimbo udvarom. A parom nem akarja.
Vàllalkozás miatt nem vagyok vele egy kasszán, nem ő fizetné, mégsem akarja. Pedig nagyon szeretném :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!