Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A férjetek hogy állt a szoptat...

A férjetek hogy állt a szoptatás után megcsúnyult melleitekhez?

Figyelt kérdés

2018. jan. 11. 11:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk amikor apa nem akarja, hogy anya megcsináltassa, az többnyire nem azért van, mert annyira tetszik neki, amit lát, hanem azért, mert tudja mennyibe kerül a csináltatás.
2018. jan. 11. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Alkati kérdés.Az enyém három gyerek szoptatása után sem lóg.Ismerek olyat aki egy napot nem szoptatott de a mellét szó szerint a hasán hordja.
2018. jan. 11. 13:48
 13/18 anonim válasza:
51%
A mi esetünkben azért nem akarja, hogy megcsinaltassam, mert állítólag így tetszik neki. Sőt, így izgatja fel. Pedig három gyerek után, úgy, hogy eleve is lógósak voltak, mára eléggé elhasználtak...
2018. jan. 11. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

5ös!A szép és a csúnya is relatív.Természetes.

Nekem is az volt mint a 7esnek.

Sokkal inkább a nőket szokta zavarni mint a párjukat.

2018. jan. 11. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Az erotikus nem ugyanaz, mint az esztétikus. A nők is tudják szeretni, sőt szépnek látni a férjeik hibáit, fordítva is igaz. Ha egy pár csak a külső miatt van együtt, nem lesz sokáig együtt, hisz mindenkinek változik a teste.
2018. jan. 11. 16:51
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon lóg... Annyira lóg, hogy egyszer kiesett a melltartóból. Kicsúszott alul.
2018. jan. 11. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem lett számottevően más. Ránézésre majdhogynem ugyanolyan, nem lóg, pl ha állok, a "ceruzateszten" átmegy :D Se kisebb, se nagyobb nem lett, ugyanakkorára visszament. Amiben más, hogy nem kemény, hanem puha, de ez ugye látván szempontjából nem oszt-szoroz, érzésre más. 2 évig szoptattam.

Egyébként mikor időközben beszéltünk róla,az én férjem úgy állt hozzá, hogy ha lógni fognak esetleg, akkor is teljesen meg fog neki felelni. Engem szeret, nem a melleimet, amúgy meg az ő gyerekét tápláltam belőlük, nem érzem, hogy lenne helye fanyalgásnak.

2018. jan. 15. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Előtte kisebb volt a mellem, most nrm strias es kb 1 cm-el ereszkedett meg. En szeretnem megcsinaltatni, mert nem tetszik, hogy ennyire megnott a bimbo udvarom. A parom nem akarja.

Vàllalkozás miatt nem vagyok vele egy kasszán, nem ő fizetné, mégsem akarja. Pedig nagyon szeretném :/

2018. júl. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!