Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes baba székrekedésére...

Anyatejes baba székrekedésére gyógymód?

Figyelt kérdés
Picuri nagyokat nyög. A pocak masszírozása és tornázása már megvolt, de most úgy tűnik,hogy nem hat. Ötletek,hogy mit lehetne tenni?
2018. jan. 9. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Tényleg székrekedés, vagy nehezen kakil inkább? Ezt is meg kell tanulni.

Laevolac szirupot lehet adni, de nem rendszeresen.

Lehet, hogy kevés már neki az anyatej, minden csepp vizet fel is használ, azért kemény a kaki. Ezen az segít, ha itatod és kap pótlást.

Egyszer-egyszer kamilla tea is adható. Legalább 15 percig ázzon 70-80 fokos vízben, pici cukorral, hogy iható legyen.

Ha az az ok, hogy visszatartja, akkor a szélcső segíthet. Kijön azon minden, nem csak a szél. ;)

Ha fél év körüli, akkor egy kis gyümölcslé, sütőtök, reszelt alma, párolt répa.

2018. jan. 9. 09:11
 2/5 A kérdező kommentje:
3hetes. Tej van bosegesen neki, azzal nincs gond. Kemenynek nem kemeny csak egy ejszakat kinlodott most is. Csak azert gondolok szekrekedesre, mert maskor jon konnyen van amikor meg nagyon nem akar sikerulni.
2018. jan. 9. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A szélcsövet próbáld ki, teához meg gyümiléhez még nagyon pici.
2018. jan. 9. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Delbe gondoltam az fog jonni, de az elobb a siker hangjat hallottam! 😀 Koszi a valaszokat.
2018. jan. 9. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az sem mindegy, hogy Te mit eszel! Pl. ha rizst, az okozhat a babának székrekedést. Nekem sok mindent ki kellett iktatnom, hogy ne okozzak a babának kínlódást, de Érte bármire képes vagyok! :) Pl. tejből és tejtermékekből csak laktózmenteset fogyasztok, mert a simától nagyon fájt a poci, mivel nekik még gyenge az emésztőrendszerük. Érdemes utána olvasni, hogy mit egyél! Boldog babázást! :)
2018. jan. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!