Nem sok egy 3 hónapos babának a 200 ml?
Figyelt kérdés
Ameddig ciciből evett, sose néztem, hogy mennyit.Most, hogy cumisüvegből eszik, 200ml-t alkalmanként.De gyakran fáj a hasa.2010. jún. 3. 08:58
1/10 anonim válasza:
Ez igen jó nagy a vákum a babádnak:)Szerintem egy kicsit azért sok gondolj bele ha 8 alkalommal eszik az 1600ml ami rengeteg egy napra valószínűleg ezért fáj a hasa.Próbáld meg elvenni tőle és mondjuk csak 100-130ml körül egyen hátha jobb lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy naponta 4x eszik.
2010. jún. 3. 09:09
3/10 anonim válasza:
Ha nem adsz neki annyit amennyit kér, ordítani fog. Én mértem a lányomat, és ciciből is 180-200ml körül evett 2 és fél hónapos korától. Azt meg úgysem tudom elvenni tőle. Jó nagy baba lett, de egy éves korára lemozogta. Kapott espumisant, az segített. Én nem hagytam éhesen sírni soha.
4/10 anonim válasza:
Ha naponta 4x eszik, akkor pláne nem sok, hiszen az naponta 800ml. Próbáltál többször kevesebbet adni?
5/10 anonim válasza:
Hanyszor eszik 24 ora alatt mert az sem mindegy. Nekem a kisfiam lassan 4 honapos lesz es 3 honapos koraban kb. 180 ml-t nyakalt be etkezesenkent de csak napi 5-szor evett. Reggel 7-kor, 11-kor, delutan 14-15 ora kozott, este 18-19 ora kozott es este 21-kor mielott elaludt. Ejszaka egyaltaln nem ebred. Most is ez a felallas csak most tobbet eszik. Anyatejes+tapszerrel potolom neki.
6/10 anonim válasza:
09:12-es vagyok. Akkor az jo! Nincs semmi gond! Ha csak 4-szer eszik akkor nem sok!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönök minden eddigi választ!
Még nem próbáltam a többször kevesebbet, de megpróbálom.Eddig nem akart többször enni,gondolom, mert ekkora adagokat megevett.A 4 alkalom az rendben van, nem kevés?Reggel 8-kor,12-kor 4-kor és este 8-kor, az éjszakát pedig átalussza.
2010. jún. 3. 09:19
8/10 anonim válasza:
Szerintem is próbáld ki a kisebb adagot. Egyáltalán sírna, ha kevesebbet kapna? Az én babám olyan, hogy ha 100 ml-t kap is ugyanolyan elégedett, mintha többet kapna. Ha adok neki 150-200 ml-t, azt is legyűri, mert addig eszik, amígy van az üvegben.
9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel csak 150 ml-t adtam neki,nem reklamált, most alszik:)
2010. jún. 3. 09:44
10/10 anonim válasza:
Szerintem kevés a 4 alkalom. A én babám is ellenne annyival, de úgy alakítottam ki a napirendünket, hogy 5 alkalommal egyen, szerintem annyi kell. 4 hónapos.
5-ször eszik 200 mili körül alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!