Tegnap éjjel bevettem 2 szem Nurofent. Mennyi idő alatt ürül ki a tejből?
Figyelt kérdés
Lázas voltam, így bevettem. Szoptatok mellette. Viszont fagyasztok is le tejet, és bár tudom, hogy a hatóanyag csak kis mennyiségben kerül át a tejbe, de mégsem szeretném így eltenni.2017. dec. 21. 10:35
1/7 anonim válasza:
Mennyi időset szoptatsz?
3 hónap után már kaphat iboprufent.
Egyébként 3-4 nap alatt ürül ki a tejből.
Ha újszülött, akkor csak Paracetamolt vehetsz be vagy algopirint.
2/7 anonim válasza:
Szoptathatsz vele,egyébként itt megnézheted, ez egy hivatalos oldal, hatóanyagot írj be. Itt nézik a szakemberek is.
Algopyrint, ne írj mert az külföldön 50 éve be van tiltva, nagyon káros az agyra.
3/7 anonim válasza:
A link . Egyébként az első nem jól tudja, nem három négy nap alatt ürül ki hanem pár óra alatt.
4/7 anonim válasza:
Az anya szervezetéből igen, de a tejből nem. első voltam
5/7 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy mennyi időset szoptatsz!
6/7 A kérdező kommentje:
Most 6 hónapos a kislányom. Akkor a biztonság kedvéért várok 4 napot.
Köszönöm a linket, nagyon hasznos.
Köszönöm a gyors válaszokat!
2017. dec. 21. 11:55
7/7 anonim válasza:
A betegtájékoztatójában benne van,hogy lehet vele szoptatni. Én is vettem be párat a múltkor,rapid meg forte is volt közte,mert cisztás lett a fogam. Csak be kell tartani az időközöket,az nagyon fontos,akkor is,ha közben kimegy a hatása!! Az egyik 4,a másik 6 óránként szedhető. Nem lesz baja a gyereknek tőle. Egy ideges anya többet árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!