Kevés a tejem, néha kell tápszer is sajnos. Viszont védőnő mondta, hogy teáttathatom. Mennyit egy nap?
Szerintem próbáljatok másik tápszert, ha ettől fáj a hasa.
Ha nagyon akarod teáztatni, akkor csak pár korty étkezések között. De szerintem a megfelelől tápit kellene megtalálni.
Régebben az volt a nézet hogy 3 óránként egyen. Megeteted és ha pl óra múlva éhes vizet, teát adsz neki, így húzod ki a 3 órát. Most viszont már igény szerinti szoptatás van vagyis nonstop a cicin lehet. Ettől elvileg nőhet a tejed mennyisége.
Nekem is anyatej és mellé tápszeres volt mindkét gyerekem. Elsőre adod a ciciket aztán a cumisüvegből a tápszert.
Tea víz a nagy melegbe kellhet nem most. Esetleg néha megkínálod vízzel.
Hasfájásra infacol is jó.
A 3-5 dl azért van ráírva, hogy egy filtert ennyi vízben kell kioldani, akkor lesz jó a koncentrációja a teának.
Ha bevágott 50ml-t valószínűleg szomjas volt és jól esett neki.
A védőnőket folyamatosan képzik (nem az internetről).
Én anno adtam teát a gyerekeimnek.Ma már iskolások és makk egészséhesek! Megmérgezni biztos nem fogod vele.
A napi egy filter 3-5 dl egy napra elosztva, igény szerint.
Tehát naponta egy filtert főzz le, többet ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!