Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet ez a csomó a mellém én?

Mi lehet ez a csomó a mellém én?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kislányom, kizárólag szoptatom. Tegnap reggel óta van egy csomó a mellem aljában. Masszíroztam, fejtem, gyakran mellre tettem a picit, szopi pózokat próbáltam, de sehogy nem múlik el a csomó. Egyébként nem fáj, csak néha egy pillanatnyi szúrást érzek benne. Lázas sem vagyok, semmi egyéb probléma, ezért nem tudom, hogy mi lehet ez. Valaki esetleg tapasztalt hasonlót?
2017. dec. 19. 17:54
 1/9 A kérdező kommentje:
*mellemben
2017. dec. 19. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérj emlőultrahangra beutalót, háziorvos adhat.

Időpontkérésnél jelezd, hogy 5 hónapos babát szoptatsz. A babát is elviheted vizsgálatra, ha nem tudod megoldani a felügyeletét, nálunk is volt már bent baba, miközben az anyukát vizsgáltuk.

Lehet tág tejjárat, ez a legvalószínűbb, de tudnod kell, hogy előfordul terhességi emlőrák is, ami szoptatás folyamán is jelentkezhet. Az életkor is lejjebb került, 35 éves korban már nem nagyon ritka az emlőrák.

Bocsánat, nem ijesztgetni akarlak, de nézesd meg.

Mammográfus

2017. dec. 19. 20:01
 3/9 A kérdező kommentje:
24 vagyok csak, de az egész családom szinte kivétel nélkül daganatban a halt meg. Úgyhogy akkor mindenképp elmegyek. Köszönöm szépen a választ!
2017. dec. 19. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Ok, 24 évesen nem valószínű a daganat, de azért nézesd meg.

Megírod majd, hogy mi lett?

2017. dec. 19. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp!
2017. dec. 19. 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha esetleg olvasod, elzáródott tejcsatorna volt, szerencsére nem gyulladt be.
2017. dec. 27. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megírtad, örülök. Mit mondtak, le kellett szívni, vagy megoldódik majd magától?
2017. dec. 27. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Sokat szoptattam úgy, hogy a baba fölé hajoltam, így szép lassan apadni kezdett a csomó.
2017. dec. 28. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyi vagy!

Minden jót Nektek!

2017. dec. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!