Hogyan szoktassam le a 3 hónapos anyatejes babát az éjszakai szoptatásról?
Túl sokat eszik (a percentilis görbéje 90%-nál halad), ezért gyorsabban hízik, mint kellene. Alig volt két hónapos és már több volt a súlya, mint a születési duplája, most 14 hetesen majdnem 7 kg. A gyerekorvos javaslatára le kell szoktatnom az éjszakai szoptatásról. Napközben kb 3-4 óránként eszik (magának állította be), éjszaka viszont van, hogy már 2 óra múlva ébren van és cicit kér, csak azon alszik vissza. Az orvos szerint már át kellene aludnia az éjszakát.
Hogyan csináljam a leszoktatást? Erősítsetek meg, hogy sikerülni fog.
22-es
Azt,hogy ne altassam, hogy érted? Aludjon el magától? Eddig ez még csak 1-2 alkalommal ment, az is napközben, ezeken kívül nem tud egyedül elaludni (akkor is simogattam a hátát, és úgy aludt el). Egyszer kipróbáltam, hogy betettem az ágyába és hagytam sírni, kb 15-20 percig nyomta, aztán elaludt,de sajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!