Volt olyan, aki feladta a szoptatást az állandó fájdalom miatt? Vagy mit tehetnék még?
tényleg kérdéses ahogy a 2. írja hogy a babának is rossz?
mert én így vagyok elejétől kezdve mint te. majd állandóan fáj a szoptatást hol kevésbé hol piszkosul. pedig a lányom ügyes elvileg, szakértők szerint. és mivel neki jó szopizni van is tejem így hát "kibírom", mindig mondom magamnak hogy nah még két hétig azt tápszerezek...stb. csak hogy megnehezíti hogy a lányom szinte egyáltalán nem fogadja el az üveget és/vagy a tápszert. már 4,5 hónapos még most is tologatom meg azért próbálgatom a cumisüveget hátha egyszer csak rákap :)
Jaj, nagyon sajnálom, hogy ez van nálatok. Én nagyon szoptatás-párti vagyok, ezért biztosan azt tanácsoltam volna, hogy keress fel szoptatási tanácsadót, de ezen már rég túl vagy. Nem tudom elképzelni, hogy mit tehetnél még fizikailag, azért, hogy ne legyen ilyen rossz élmény Neked. Ilyen helyzetben szerintem nem szabad szenvedni. Ugyanakkor a fájdalomnak oka van, ha nem szervi-fizikai, akkor lelki. Nincs valamilyen rejtett rossz érzésed/élményed a szoptatással kapcsolatban? Félelem, kétely, stb.? Kineziológus esetleg segíthet felderíteni az okokat, ha ilyen eredetűek.
Talán ez az egy irány, amin még elindulnék. És ha ez sem segít és nincs változás, semmiképpen nem erőltetném tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!