A cumizavar tényleg ilyen gyakori, vagy kicsit túlaggódjuk? Volt valakinek a babájánál ilyen? Ha igen, milyen körülményet miatt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 08:40
1/7 anonim válasza:
Nálunk a családban és a baráti körben egy baba sem lett cumizavaros. Az én lányom is néha kapott cumisüvegből lefejt tejet ha elmentem otthonról, meg cumit is adtam neki, de nem lett cumizavaros.
2/7 anonim válasza:
Eleinte nem volt tejem cumisuvegbol kapott enni, mire lett tejem megszokta a cumisuveget és ugyanúgy próbált mellbol is enni. Nekem fajt, ő meg éhes maradt. Hamar megtanulta a helyes technikát egy szoptatasi tanácsadó segítségével.
3/7 anonim válasza:
Igen, volt benne részünk. Napi egy pótlást kapott üvegből és már ennyi bezavarta, és nem tudott mellből enni utána.
4/7 anonim válasza:
Eleinte nem volt tejem cumisuvegbol kapott enni, mire lett tejem megszokta a cumisuveget és ugyanúgy próbált mellbol is enni. Nekem fajt, ő meg éhes maradt. Hamar megtanulta a helyes technikát egy szoptatasi tanácsadó segítségével.
5/7 anonim válasza:
Se a környezetünkben, se nálunk nem volt ilyen.
Már pár hetes korában kapott cumit a lányom. Lefejt tejet is kapott cumisüvegből mikor orvoshoz kellett mennem stb.
Nem volt gondunk ezzel.
6/7 Kedves_ válasza:
A cumisüveg még mindig megvan este elalvás előtt a tesóméknál. A mele lg tej/kakaó miatt. 5, 3 évesek. De cumit sosem kaptak! 🙂 :)
7/7 Killyn válasza:
Szerintem túlaggódjuk! ;)
Nálam is kapott cumisüvegből tejet a baba. Eleinte bezavart, igaz. De ez 2-3 alkalmat jelent. Ügyesen ráéreznek a babák a különbségre és megtanulják hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!