Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyomorégés ellen mit lehet...

Gyomorégés ellen mit lehet szedni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Napok óta fáj a gyomrom nagyon! a hasam is szokott fájni de nem nőgyógyászati részeken hanem tényleg a hasam! Pláne evés után már jó formán nem merek enni!
2010. máj. 31. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a háziorvosodhoz. Ő biztosan meg fogja mondani mit szedjél.
2010. máj. 31. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges beszedni mindenféle gyógyszertári vackot.

De a gyomorégés és gyomorfájdalom nem ugyanaz.

Én gyomorégére eszek egy kekszet, vagy egy kis kenyret, iszok pár korty tejet.

2010. máj. 31. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A gyomorsav miatt igenis fájhat a gyomra!!!Én is így jártam kb egy hónapja. Iszonyat begörcsöltem a sok savtól,dokihoz is kellett mennem. Ő azt mondta,hogy igyak kamilla teát (lehet filteres vagy a virágból) minden ízesítés nélkül. Amúgy még jó a Renee(nem tudom így írják-e:)),egy kis langyos tej vagy keksz. Ha sokszor előjön és a savadat érzed a torkodban,akkor viszont doki,mert kimarhatja a torkodat,ami refluxot okoz és a seb akár el is rákosodhat. Sajna páromnak 8 éve van refluxa onnan tudom.Ő is szed rá gyógyszert.
2010. jún. 1. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszoka vettem renit ugy érzem jobb....
2010. jún. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!