Válhat ilyenné az igény szerinti szoptatás? Gyakorlatilag állandóan mellen van a baba.
Igény szerint szoptatok (a La Leche Liga irodalmát vettem alapul), tehát minden nyösszenésre megszoptatom a babát két hetes korától kezdve. Most hét hetes. A 2-3 óránkénti szoptatás nem vált be, mert állandó sírás volt a szoptatások közt és nem tudtuk megvigasztalni, csak szoptatással.
Viszont most már ott tartunk, hogy képes 2-3 órát is mellen lenni. Ha leveszem, akkor 10 perc múlva sír és nem hagyja abba. Főleg délutántól éjfélig megerőltető ez számomra.
Sokakkal beszéltem, akik szintén így szoptattak. Már elbizonytalanodtam, hogy jó-e ez. Ki vagyok merülve.
- van elég tejem
- 80-120 ml fogyaszt minden alkalommal
- éjszaka jól alszik
- picit hasfájós, de inkább sírósnak mondanám
- napközben 1-2 órát alszik friss levegőn
Szerintetek mit csináljak? Szakemberek (védőnő, tanácsadó) mondanak egymásnak ellent, én meg itt vagyok egy folyamatosan szopó és síró gyermekkel tanácstalanul :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!