Nektek is csökkent a libidótok szoptatás alatt? Már 7és fél hónapos a babám, és még mindig nem az igazi a libidóm...
2010. máj. 31. 10:50
1/7 anonim válasza:
Az én babám 24 éves és nem csökkent a libidóm,pedig naponta szoptatom a kicsikét:)27F
2010. máj. 31. 11:18
2/7 anonim válasza:
Miért kell bunkózni? Hányok az ilyentől, mint az első válaszoló...
Én szoptatok, s a libidóm a béka s..ge alatt sajnos... Pedig előtte gyakorlatilag naponta együtt voltunk a párommal. Remélem, a szoptatás abbahagyása után rendeződik ez a dolog.
Sokaktól hallottam, hogy szopi alatt nem nagyon megy a szex, de azért általában visszaáll a régi rend, ha a babóca nagyob lesz.
2010. máj. 31. 11:23
3/7 anonim válasza:
Nekem se volt. Amint abbahagytam a szopit (10hó), egyből visszatért!
Ez természetes: most gyermek etetésére van a tested berendezve, nem új gyermek gyártására...
2010. máj. 31. 11:42
4/7 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy amíg sokat szopiznak a gyerekei, én sem kívánom annyira. Aztán, ahogy csökkent a napi szoptatások száma, annál nagyobb kedvem lett.
2010. máj. 31. 14:06
5/7 xStefix válasza:
A prolaktin (tejtermelő hormon) valamennyire gátolja az oxitocin (többek között a libidóért is felelős hormon) termelődését, ezért csökken ilyenkor a szexuális vágy. Ahogyan csökken a szoptatás intenzitása, úgy áll vissza a rend, ahogy az utolsó is írta. :)
2010. máj. 31. 18:52
6/7 anonim válasza:
Ez jó, hogy nem csak én vagyok így. Semmi de semmi kedvem hozzá, pedig már elég jól alszunk, meg külön szobába tettük a babát. De inkább csak a párom kedvéért csinálom. Már el is voltam keseredve, hogy úgy látszik, új pasi kéne?
2010. máj. 31. 21:34
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért az megnyugtató, hogy nem marad ez a helyzet mindig így... :)
Az első válaszolónak kívánok egy csöpp kisbabát (és egy komoly párkapcsolatot) aki kitölti minden pillanatát- akkor majd nem lesz ideje vicces-fals válaszokat adni a gyakorikérdéseken :))))))))))))))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!