Nagyon idegenkedem a szoptatástól, hogyan oldjam fel a félelmem?
Tudom, hogy természetes, de nekem rettentő idegennek tűnik, hogy valaki a mellemre tapadjon. Annyira bizarr számomra, meg az érzés is biztos furcsa.
Viszont szeretnék szoptatni, mert tudom, hogy ez a legjobb a babának és a legjobbat szeretném neki! Ez majd feloldódik szülés utána ha már csinálni kell? Vagy soha nem fog menni a félelmem miatt? Hogyan tudnám magamat megnyugtatni?
Köszönök minden segítséget!
Én is idegenkedtem tőle. Sztem ezzel elég sokan vagyunk.
De amint a kislànyom megszületett olyan természetessé vált :) Meg sem fordult a fejemben a korábbi " szorongásom"
Sajnos nem tudtam sokáig szoptatni (11 het) sírtam is...kivoltam :(
Megfogadtam ha lesz második babó ő nála mindent elkövetek majd, hogy sokáig tudjam. :)
Rá 2 és fél évre megszületett a kisfiam. Most 15 hetes lesz és csak anyatejes :) és remélem minimum 6hos koráig csak az lesz
.
4es vagyok.
Lemaradt egy pár szó :)
Imádom, annyira közel érzem olyankor magamhoz a fiam. Ez csak a mi időnk. :) az hogy csak én táplálom... Hidd el. Szeretni fogod. Onnan nézve egészen más, mint innen nézve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!