Iszisz? Vagy van más mòdszer is a szoptatásra?
Az igényszerinti szoptatàsròl kérdeznék.
Mennyire "megterhelő" ez hogy 0-24ban szopik a baba?
Ugye vannak màs teendők is ... Én meg még plusz iskolàba is jàrok.
Ki tudnà valaki fejteni hogy hogy néz ki egy nap egy iszisz babàval?
Ugye régen a 3 òrànkénti szoptatàs volt "divat". Ebben az esetben beàllt a baba életébe egy rendszer. Viszont az iszisznél nincs semmi féle rendszer. Vagy rosszul értelmeztem ezt a fogalmat?
Megköszönném ha valaki elmagyarázza :)
Igaz még csak 8hét 2 napos terhes vagyok,de szeretem a dolgokat jò előre letisztàzni :)
Iszsz mellett is van napirend, csak nem percre pontos.
Sokkal egyszerűbb mellre tenni, mint két órát sétálgatni az ordító picivel, mert nem telt még el 3 óra. Van olyan baba, aki magától rááll arra, hogy cirka 2,5-3,5 óránként eszik. Ha gyakrabban akar enni, akkor valószínűleg kevesebb a tej, és többszöri szopizással tudja magához venni a szükséges mennyiséget. Ha nem eteted igény szerint, akkor gyorsan eljuttok a tápszeres pótláshoz és a teljes tápszeres etetéshez.
Az se egyszerűbb, hidd el!
Nyugodtan készülj úgy, hogy az első két hónapban minden perced kitölti a baba, ha szoptatod, ha nem. Utána lesz könnyebb.
Tanulni is, háztartást vezetni is, és mindent ellátni a baba körül nem fogsz tudni. Neked is kell aludni és pihenni.
Kikészülve, hulla fáradtan egyikre lesz energiád.
Az első pár hétben ki fogja tölteni a napjaidat a szoptatas-tisztába tevés-fejés, szinte össze fognak érni, minden szabad percet használj ivásra, pihenésre.
Ahogy a babádnak nő a gyomrocskája, úgy majd szépen magától beáll 3-4 órára, Te pedig jobban tudod strukturálni a napjaidat, bele fog férni a tanulás is.
Köszönöm a vâlaszaitokat!
Kicsit "elrettentés" ez a mindig cicin van a baba dolog....de akkor valòszínűleg csak addig hangzik ilyennek amíg nincs benne az ember :)
Nektek mennyi idős a babàtok?
#3 vagyok
23, 19, 16 évesek :)
Olyan aranyos egy kis újszülött, bújik hozzád, Te leszel a mindene, az illatod, a hangod, az ízed...fáradt leszel, de boldog, ahogy elégedetten szuszog a karjaidban.
Ne félj, tudni fogod a dolgod magadtól, valahogy minden a helyére kerül majd.
Alapból én sem vagyok érzelgős pedig:)
Nincs egyszerűbb, mint az iszsz. Nem nézed az órát, nem idegeskedsz, miért akar már megint enni, vagy ellenkezőleg, miért alszik még mindig. Ha nyűgös, megszoptatod és kész.
Ne aggódj, nem lesz egész nap a melleden, ott is lesz rendszer!
Negyediket szoptatom így, ő 8 hónapos, még aktívan szopik, persze mindenevő már egyébként. A többiek 18, 16 és 14 évesek.
Köszönöm :)
És honnan "vagytok ennyire képzettek"? Màrmint h növekedésiugràs meg hogy mit hogyan kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!