Borzasztóan fáj a mellbimbóm mikor szopik a kétnapos lányom, mit rontottam el, ill. hogyan korrigálhatom?
Igen, a helyes mellretétel segíthet.
Sajnos az elején sokszor ennek ellenére is fáj. A jó hír az, hogy ez nem tart sokáig. :)
Nekem 3-4 nap alatt elmúlt a fájdalom. Minél többet szoptatsz, annál hamarabb megedződik a mellbimbó és ügyesebb lesz a baba is.
Nagyon fontos, hogy ne add fel! :) nekem is fájt(nagyon sokáig) sok idő kellett, hogy megedződjön a bimbóm, de ma már tök jóleső program a szoptatás. Nálam sokat segített, hogy hagytam szelőzni a cicimet, a maradék pár csepp anyatejet elkentem rajta és rászáradt, fürdés után bimbóvédőkrémet használtam(akkoriban Isten áldásának éreztem azt a kenőcsöt:D)
Illetve úgy segíthetsz a helyes mellretevéssel a babának, hogy két ujjal összefogod a bimbó alatti és feletti részt és mint egy kis szendvicset a szájába teszed :D persze előtte meg kell várni hogy nagyra nyissa a száját
Nagyon nagyon sok kitartást kívánok ehhez az időszakhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!