Milyen ételeket lehet enni szoptatás alatt? Nincs valami lista amin ezek rajta vannak?
Szia!
A szülés után pár hétig menzáról hordtuk az ebédet, amiben természetesen volt ez is az is. Nem válogattam, hiszen a szopiztatástól és a fáradtságtól olyan farkas éhes voltam, hogy csak na! A babám pedig nem úgy szivott, hogy szinte horpadt a fejecskéje:)))
Már 7 hónapos a kislányom és ezidáig nem volt hasfájós.
Üdv.
Az elején érzékenyebb a hasikájuk, de hallottam olyat is, hogy bármit evett az anyuka a gyereknek akkor is fájt a hasa. Van, amikor nincs mit tenni.
Nekem is ezeket mondták: puffasztó ételek (bab, káposzta, kukorica, borsó), tehéntej, friss gyümölcs. Ennek ellenére az egész családom hordta a gyümölcsöt, és nem tudtam megállni, hogy ne egyek belőle, nem lett semmi baja. Olyat ne egyél, amitől te is felfújódsz, a többivel nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!