Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan éljem túl a szoptatást?

Hogyan éljem túl a szoptatást?

Figyelt kérdés
A 6 hónapos babámnak néhány napja kibújt a 2. foga is. Eddig nem is volt semmilyen komolyabb problémám ezzel, viszont ma annyira kikészült a mellbimbóm, valószínűleg a csócsálásától, hogy ha nem szoptatom akkor is üvölteni tudnék a fájdalomtól. Nem sebes, de szinte lila, véraláfutásos (?) és eszméletlenül fáj. Amikor a szájába vette annyira fájt, hogy felüvöltöttem, szegénykém szívrohamot kapott, de folytatta a kíméletlen terrort. Nem tudom, mit kennjek, szedjek rá. Légyszi segítsetek. Köszi.
2010. máj. 27. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Bocsi ez egy laikus kérdés meddig kell szoptani a babát?Még fiatalka vagyok nem kell lehurrogni. :) :P Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
2010. máj. 27. 00:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia, én 1 éves koráig szeretném, de mindenki maga dönti el, hogy meddig szeretné. Vagy, sajnos néha a tejcsi mennyisége dönti el.
2010. máj. 27. 00:46
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Értem.Annyi biztos hogy nagyon egészséges neki minnél tovább tart.A kellemetlen tünetekről sajnos nem tudok tanácsot adni talán valaki okosabb van itt.Ha mást nem akkor a doki talán tud valamit.
2010. máj. 27. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már tanul a gyerek plusz a legfontosabb első 6 hó megvan szóval ha fáj, akkor sziszenj fel és szakítsd meg a szoptatást. Egy idő után összerekja, hogy mi az ábra. :)
2010. máj. 27. 01:09
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

A melledre a Germastan kenőcsöt ajánlom, segít a sebek gyógyulásában szoptatáskor.

az én lányom 4 hónapos és már 4 foga van, tehát átérzem a helyzetedet. Nem szabad hagyni, hogy "csócsálja" a mellbimbót. Ha nem szívja vedd ki a szájából. Várj egy picit, próbáld meg újra, ha megint nem szívja, csak rágja, adj neki cumit. Az enyém 1 nap alatt megtanulta, hogy mire való a cici :-D.

2010. máj. 27. 07:44
 6/8 anonim ***** válasza:

én is az előbbi kenőcsöt ajánlottam volna, illetve, hogy tudjon "pihenni" a mellbimbód, hordhatsz napközben bimbókiemelőt (nekem aventes van, nagyon meg vagyok vele elégedve)

itt egy kép róla:

[link]

2010. máj. 27. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Garmastan kenőcs és bimbóvédő (avent) !
2010. máj. 27. 17:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. máj. 31. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!