Más is lett lelki beteg miután konzultált szoptatási tanácsadóval?
Ez most csak újabb provokatív kérdés a szoptatásról, ugye? Te erre vered? Te írogatsz priviket a kismamáknak, hogy tejet akarsz tőle, meg egyéb disznóságok?
Nem unod még?
Annakidején én telefonon konzultáltam egy tanácsadòval, de én is bôgtem utána.
Akkoriban tragédiaként éltem meg, hogy fogy a tejem...
Mai eszemmel nem csinálnék ebbôl ekkora problémát. Teljesen jò a tápszer is, sokkal inkâbb az mint egy idegileg kikészült anya.
Szerintem felejtsd el a bigott szoptatasi fanatikusokat, meg az önsajnalatodat is és figyelj a babádra! Bimbóvédővel tud szopiz i? Kapja meg mindig! Ha éhes akkor pótolj neki! De mindig szopival indits. Fejjél, szaporíts, ajánlom a 7-5-3-1 módazert. És igyál rengeteget
Egy anyuka, aki full tápszeresként hagyta ott a kórházat, majd 1 éves korig szoptatott tápszer és tanácsadók nélkül,
Mindenben igaza van. Pont azokat a dolgokat csinalod, amit nem kellene.
Kihivtad, elmondta mit tegyel, teljesen igaza van, es te besertodsz.
Akkor mi a jo feneert hivtad ki ???
Lehet, hogy a stílusával volt gond, nem?
Az a 10% semmi, ha nem lenne elég tejed, akkor minden étkezés után pótolni kéne!
A cumizavarról nem beszélt? A bimbóvédő se olyan jó, hasonló okokból. A "csupasz" bimbót elvileg neki egyszerűbb szopni, de a gumis érzet kell ahhoz, hogy szívesen egyen.
Ahogy erősödik, egyre ügyesebb lesz, gyorsabban eszik, stb. Fog az menni!
Egyébként fáj a szoptatás? Nem sebes a mellbimbód? Ha nem, akkor tedd el a védőt és meglátod, hogy a picinek menni fog az evés nélküle, csak legfeljebb nem azonnal. Minél éhesebb, annál ügyesebb lesz! ;)
Sokaknak csepeg a másik cici szoptatás közben. Erre van egy remek találmány: anyatejgyűjtő kagyló! Reggeltől össze lehet vele gyűjteni annyi tejet, amit este pótlásként oda tudsz adni. És csiribá: már nem kell egy csepp tápszer sem! Teljesen ingyen van a kaja! :)
Az igény szerinti szoptatásról és arról, hogy termelődik a tej, te is sokat tudsz olvasni. Ehhez nem kell tanácsadó!
Az egy természetes folyamat, hogy délután kevesebb a tej. Viszont cserébe sűrűbb és laktatóbb. Nem biztos, hogy egyáltalán kell pótolni! Esetleg hagyd tovább enni, legfeljebb elalszik.
Erre is van megoldás: egy kis déli alvás a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!