Hogyan tudom megtanitani a helyes szopizásra? Honnan tudom hogy jott e tej?
A bimbo udvar nem egyforma nagy mindenkinek.szoval nem kell hogy az egész a szájában legyen.
Ha még ennyire tapasztalatlan vagy,jobb ha méred szopi elött es utan.igy megtudhatod hogy mennyit evett.
Az is teljesen normális ha már kétóra mulva szoptatsz.ilyen picinél nem kell szigoruan betartani a 3orat.en is egeny szerint szoptattam.
3 napos babának a tea nem jó! Csak kitölti a gyomrát, de nincs benne hasznos tápanyag. Nem fog a pici rendesen fejlődni és lehet, hogy már most cumizavaros.
Ha pótolni kell, akkor írass fel tápszert! És olyan cumisüveg kell, amit hasonló technikával kell szívnia, mint a melled.
A legjobb az lenne, kidobnád az üveget teástól mindenestől, és igény szerint szoptatnád a babád. Amikor nyitja a száját, akkor finoman, de határozottan vond a melledre, hogy jó nagyot bekapjon a ciciböl. Az a lényeg, hogy ne csak a bimbó legyen a szájában. Majd rájön ám ügyesen, hogy jön a tej a legjobban!
Célszerű néha mérni. Nálatok nem mond semmit, hogy mennyi pisis pelus van, mert a teától pisil rendesen.
Nekem elég fura hogy pont a kórhazban nem mérik.
Nálunk mindig mérték es felirták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!