Mi lehet az oka? 8hetes babám 6hetes koráig 110-140ml-t evett (5perc alatt) kb. egy hete lelassult és már csak70-80ml-t eszik.
Figyelt kérdés
Utána sír,mintha nem jönne belőle,vagy csak nehezebben-valószínűleg lusta lett.Lehet vmit csinálni?2010. máj. 25. 19:19
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg lecserélni az etetőcumit 2-esre. Akkor gyorsabban jön, és nem fárad el annyira. Ha ez nem oldja meg, akkor valami mással kell próbálkoznod. Nem váltottál tápszert. Tápszer, vagy anyatej?
2/5 anonim válasza:
Szerintem szoptatásra gondol a kérdező!
Tedd rá mindkét melledre, szoptass 2 mellből és akkor neki is elég lesz és a te tejtermelődésedet is fokozza.
Ha mégis tápszerre gondoltál, akkor szerintem is ki kell esetleg próbálni nagyobb cumit.
3/5 A kérdező kommentje:
anyatejes,attól tartok ha mindig csak 40-40et szopizik a 2 ciciből akkor csak annyi lesz legközelebb is..
2010. máj. 25. 23:05
4/5 anonim válasza:
-Első vagyok. Nem ettél esetleg valami olyat, ami miatt a babádnak nem izlik esetleg annyira a tejed. A stressztől és a sok mozgástól is megváltozhat.
-Lehet, hogy csökkent egy picit a mennyisége, és nem jut elég neki, éhes marad. A sűrű szoptatással váltott mellből nagyon jó ötlet. Vagy keverj be egy 30 ml tápszert kiegészítésnek és kóstoltasd meg vele, ha éhes gyorsan ki fog derülni.
- Az elmúlt 2 hétben nagyon sok front volt heves esőzéssel. A lányom nagyon front érzékeny, ilyenkor alig eszik.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon remélem,hogy ez a baj..
2010. máj. 26. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!