Ha büfizett a 2napos babám, akkor az azt jelenti hogy evett valamit a ciciből?
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 00:17
1/7 anonim válasza:
Ez a túlzott anyatigris viselkedés.
Egyébként gratulálok.
De nem a cicidet eszi, hanem az anyatejet. Ha szopott evett, ha nem, nem. Valószínű, ha büfizett, drága,akkor szopott is.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de nem száz százalék, nekem néha evés nélkül is büfizik ha függölegesen tartom.
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, mert a büfi amiatt van hogy levegőt nyel.
4/7 anonim válasza:
(Ilyen pici babát még minden szoptatás után mérni kell, hogy tudjuk, evett-e, mennyit evett.) Szoptatásról segítség a La Leche Liga oldalán: lll.hu
5/7 anonim válasza:
Ha 2 napos, akkor kórházban vagytok még, tessék mindent megkérdezni a csecsemős nőverkéktől,ők azért vannak itt a helyszínen, hogy segítsenek. Egyébként nem feltétele az evésnek a büfi, és fordítva is igaz ez. Az én fiam alig büfizett, kevés levegőt szívott evés közben 😊 Gratulálok a kocsihoz! 😊
7/7 anonim válasza:
Igen. Én is abból vettem észre,hogy indul be a tejem (meg néha hallottam pár kortyolast is) pont így a második nap környékén. Aztán pár óra múlva be is lovellt a tej. Azóta szerintem már neked is beindult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!