Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kérjem meg rá? Illetve...

Hogyan kérjem meg rá? Illetve direkt csinálja?

Figyelt kérdés

Hétfőn jöttünk haza a kórházból, nem könyv szerint akarok nevelni és most azt sem akarom hogy mindent el hagyok amit nem lehet enni szopi idején de kivagyok borulva hogy édesanyám, töltött káposztát, zöldbab levest, kukoricát és körtét etet velem.

Úgy hasfájást bizony nem produkált de ha ilyen ellenséges dolgokat etet kizárólag akkor előbb utóbb kijön a babán. Tegnap a keddi vacsora miatt pl pukizott elég büdösöket de rosszabb is lehetne...

2017. aug. 17. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bármit ehetsz-ihatsz szoptatás alatt ami emberi fogyasztásra alkalmas. Nem kell diétázni sem megvobni magadtól semmit. Egyszerűen csak figyeld a babád,ha úgy látod valamitől fáj a pocakja esetleg hagyd el. 4 hónapja szoptatok,mikor a kórházból hazajöttünk töltött káposztát ettem,de ettem a szezonban epret is és múlt héten minden nap kukoricát. Lehet lepontozni,de néha még egy sört is megiszok a nagy melegben... Akkor szép a szoptatás ha nem éled meg nyűgnek. Ez egy természetes dolog,nem kell túlaggódni. Van egy nagyon jó csoport Facebookon: Szoptatási tanácsadás-kérdezz felelek.

Nagyon sok kérdésre választ kaphatsz,nagyon segítőkészek a lányok.

Ui:Felnőtt nő vagy,mond anyudnak,hogy nem kéred és kész.

2017. aug. 17. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem anyós főzött csupa ilyesmit,mikor már nagyobb volt a baba,és ott voltunk. Extra hasfájós volt a kislányom,szinte semmit sem ettem...furcsa volt nekik,de a férjemmel mondtuk,ha megenném,egész éjjel ordítana a lányunk,és kész. Elfogadták. Ennyi.
2017. aug. 18. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Etet velem :D

Basszus, felnőtt ember vagy, aki most szült, szóval elvileg értelmes is... mi az, hogy megeteti veled? Nevetséges, kapj az agyadhoz, mert lesznek itt bajok még.

2017. aug. 25. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!