Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tűzvörös mellbimbó fájdalom...

Tűzvörös mellbimbó fájdalom szoptatáskor mi lehet ez milyen krémet használjak?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatott babának szerintetek tudok fejni vagy nem érdemes? Borzalmas forro a mellkasom csak fajdalom csillapito bevetele utan tudok szoptatni annyira fáj,bimbovedovel csak szenvedunk kicsi a mellem nagyon :(
2017. aug. 8. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

csak a bimbó, vagy az egyész cicid?

mellgyulladásra káposztás borogatás! tényleg jó. nedves (nyirkos)tetrába bele a káposztalevél, kicsit átklopfolod, és beteszed a mikróba. majd ezzel borogasd. büdös, de hatékony.

és bmennyire is fáj, a babánál nem jobb a mellszívó. a kicsi álla a csoló felé legyen (még ha ez azt is jelenti, hogy fekszetek, mert fejjel lefelé áll hozzád képest), onnan szív a legjobban.

2017. aug. 8. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Én külföldön szültem. Itt a kórházban azt csinálják, hogy a sebes mellbimbót bekenik a krémmel (bármelyik jó, ami erre való), majd egy kb 7x7 cm-es folpakk darabot rásimítanak. A következő szoptatásig a folpakk alatt gyógyulhat a mellbimbó, és mivel így nem szárad ki, egyáltalán nem fáj. Még a melltartót is simán fölé tudtam venni, pedig előtte attól is csillagokat láttam, ha a póló hozzáért. A szoptatás alatt így is fáj amíg meg nem gyógyul, de a közti időre egy áldás.

A szoptatáshoz nekem nem vált be a bimbóvédő, csak szenvedtem vele. Könnyebb volt nélküle. Be kell gyakorolni, hogyan kell ügyesen mellre tenni, hogy jó nagyra nyissa a száját. A YouTube-on vannak jó videók hozzá. Aztán ahogy nől a baba és nagyobb lesz a szája, sokkal könnyebb lesz, úgyhogy kitartás!

2017. aug. 8. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes volna megmutatni a védőnőnek, ha normális, akkor ő tudni fogja, hogy ez mellgyulladás (ezt nagyon komolyan kell venni) vagy "csak" kisebesedett cici (a "csak" a mellgyulladáshoz képest van, saját tapasztalatom is, hogy mennyire szar ez).
2017. aug. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!