Hogy lehet ösztönözni a "lusta" babákat, hogy intenzívebben szopizanak?
3 hetes kislányom éjjelente "konfort-szopizik", 5-10 perc intenzívebb szopás után bealszik, persze ha elveszem a cicit tőle máris felébred és kéri vissza. Órákat elszórakozunk így, ő nem lakik jól, én meg másnap hullafáradt vagyok, mert alig alszom valamit.
Próbálom mindig ébrentartani, macerálni, tarkóját csipkedni, de nem hatásos, egy idő után bármit lehet vele csinálni annyira beájjul!
Másnál is van ilyen probléma? Mit csináltok, hogy valamicskét aludni is tudjatok??
Köszi a válaszokat!
Ez egy jó kérdés!!!
Az én kisfiam is ezt csinálja mostanában (4 hetes), az első két hétben 20-25 perc alatt végzett, most meg kell az egy óra is neki. Ő is úgy bealszik, hogy nem lehet felébreszteni, csak ha beteszem az ágyába, akkor sír. Tényleg az van, hogy így ő sem lakik jól és én sem tudok pihenni. Nem tudom, hogy mit lehetne tenni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!