Szoptatás alatt lehet rendszertelen a menzesz?
Szia!
5 hónapja szültem én is. Tisztulás volt nálam 8 hétig utána elkezdett megjönni teljesen össze-vissza. Múlt hónapban meg volt 2 hétig azóta megint semmi. A nőgyógyászom azt mondta h nem kell idegeskedni mert ez természetes, én is szoptattom a babucit. Azt tudom még neked mondani ,hogy ajánlott nekem a dr.nőm fogamzásgátlót injekció formájában amit 1x beadják és 3 hónapig ad védettséget. (Szoptatás alatt is lehet) és csak 1300 ft. Csak abban az időben ajánlja amig nem áll be rendszeresre a menszesz. Szerintem kérdezd meg a dokidat és érdemes beadatni az injekciót és akkor nyugodtabb az ember. Természetesen ha meg kaptad a szurit 2 hétig még vigyázni kell ,de utána már védi a szervezetet, én most megyek majd a 2 szurira és ismét 3 hónap nyugalom. Aztán hátha rendeződik a dolog!
További boldog babázást!
üdv. Laura anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!