Ha szoptattok, még miért fejtek mellette? Segít
valamiben?
Figyelt kérdés
Én két kicsit szoptattam 1-1 évig, de én sosem fejtem, meg sem fordult a fejemben, meg nem is mondta senki. Úgyhogy bocsi ha tudatlan vagyok, csak érdekelne a dolog, akkor most hogy is van ez?
2010. máj. 20. 10:32
1/8 anonim válasza:
Van aki azért fej hogy legyen több teje, van aki meg azért hogy eltudja tenni a fagyoba.. van akinek beteg a gyereke és nem szoptathat az azért fej mert késöbb is legyen teje, van aki meg leadja.
én még csak 31 hetes vagyok, de tervezem hogy fejni fogok, hogy sok tejem legyen amig lehet.
2010. máj. 20. 10:43
2/8 anonim válasza:
Van akinek nincs szükség fejésre mert kezdettől beállt a kereslet-kínálat.Viszont van akinek túl sok tej termelődik és ezt bizony le kell fejni:)
2010. máj. 20. 10:45
3/8 anonim válasza:
én azért fejtem,mert sok volt a tejem.
2010. máj. 20. 12:58
4/8 anonim válasza:
Eleinte a kevés tej miatt, később a mellgyulladáso miatt és hogy el tudjak menni otthonról.
2010. máj. 20. 15:53
5/8 anonim válasza:
Az első hetekben kényelen voltam fejni mert a baba nem tudott szopizni, viszont nem akartam tápot adni neki. aztán meg azért mert olyan sok lett h majd szét durrantak a melleim. most 4 hónapos és olyan sok van még mindig h napi 2-szer fejek és hordják tőlem egy örökbefogadott babának is .
2010. máj. 20. 19:49
6/8 Vilcsianyuja válasza:
A babám este 8 és reggel 6 közt alszik, szétdurranna a cicim, ha nem csinálnék valamit. akkor meg már fejek egyet késő este, reggel meg az első szopi után lejön még egy adag, az meg megy leadásra. persze nem lenne muszáj fejnem, vagy csak épp egy keveset, de már megszoktam. mondjuk, ha nem félnék a csomósodástól és nem sajnálnám a pici babát, aki kevesebb anyatejhez jut, ha abbahagyom a fejést, akkor elraknám a fejőt jó mélyre a szekrénybe, mert nagyon utálom. nagyon sajnálom azokat, akiknek állandóan fejni kell, mert nem tud szopizni a babájuk, le a kalappal a kitartásuk előtt.
2010. máj. 20. 22:31
7/8 anonim válasza:
Én azért fejek, mert volt egy mellgyulladásom és nagyon visszaesett a tejtermelésem. Nagyon fárasztó, napi 4-5 alkalommal is fejek mindkét mellből, de szép lassan növekedik a mennyiség. Remélem hamarosan elhagyhatjuk a tápszert és beáll a mennyiség a kislányom igénye szerint.
A fiamat 1,5 évig szoptattam és csak az elején fejtem, utánna nem volt rá szükség.
2010. máj. 21. 10:57
8/8 anonim válasza:
Én mindkét gyereknél azért fejtem mert intenzív osztájra kerültek és ott üvegből etették a lefejt anyatejet!
Két hét után mikor hazajöttünk töménytelen mennyiség lett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!