Azoknak a véleménye, tapasztalata érdekelne, akik szoptatás alatt (hozzátáplálás előtt vagy után) bevállaltak egy bulit,1dl bornál több kíséretében. Valamint hogy viselte a baba, hogy másnap csak cumisüvegből kapott tejcsit?
Igen, kérdező, mindenki álszent, aki előre nem tervezi meg, hogy legalább 1, de inkább két üveg bort iszik meg szoptatós anyaként, mert ez ennyire fontos neki.
Nem, szivike. Az énidő, a lazulás, a buli SEMMIKÉPP nem jelenti 1-2 üveg bor előre megtervezett bevedelését szoptatós anyaként. Az valami egészen mást jelent.
Üdv,
valaki, akinek nem központi kérdés 1-2 üveg bor megivásának megszervezése
(Fogyasztok alkoholt. Bulizni is járok. De nem vedelek, mint a gödény, szoptatás alatt pláne nem, és erre nem SZERVEZKEDEK ELŐRE.)
Igen, köszönöm a választ! Azt tudom, hogy a kevés alkohol is bekerül a tejbe, ezért én ha innék egyáltalán nem szoptatnék, amíg ki nem megy a vérből teljesen...addig természetesen fejnék, a baba pedig a korábban lefejt tejet kapná meg.
Engem az érdekelt volna, hogy egy szoptatott baba hogyan viseli, ha egy napig csak cumisüvegből kap tejet? (A cumizavar nem jelent veszélyt, mivel szokott cumisüvegből kapni tejet néhány naponta egyszer-egyszer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!