Igazából nem tudtam hogy kérdezzem. Család előtt persze ebbe beletattozik anyós apos is, ha szoptatok előttük tegyem meg? Kicsit zavarban vagyok, én családom előtt megy, de az ő családja előtt nem.. Ez persze barátomnak annyira nem tetszett, mert inkább kimentem a szobából.. Vagy?
Nem tudom a lány apja mit szól ha előtte szoptatom a lányát..
2017. jún. 19. 09:34
2/11 anonim válasza:
Teljesen természetes, hogy nem szűk családi kör előtt nem szeretsz etetni, hiszen ez egy végtelenül különleges kapcsolat a gyermekeddel. Az én anyukám is mindig elvonult, ha etetési idő volt valami nyugodt helyre.
Ha nem tetszik, nem tetszik, így járt. Az ilyen dolgokban jobb a saját kényelmedet nézni.
2017. jún. 19. 09:40
3/11 anonim válasza:
A saját apám, bátyám, stb. előtt se szoptatnék, nemhogy "idegen" férfiak előtt. De egyéb nőrokonok előtt se kell, akár kinek a hozzátartozói. Engem nőként is feszélyezne, ha a sógornőm előttem szoptatna. Számomra ez egy intim dolog, nem olyan, mint cumisüvegből, vagy tányérból etetni.
2017. jún. 19. 10:02
4/11 anonim válasza:
Én após előtt nem szoptatnék. Igazából apukám előtt sem. Talán nők előtt még igen.
2017. jún. 19. 10:04
5/11 anonim válasza:
Nem vonulók el, csak eltakarom a cicim.
Nem kell azt látniuk a rokonoknak.
2017. jún. 19. 10:04
6/11 anonim válasza:
Én mindig elvonultam egy szobába szoptatni.
Ha anyós utánam jött beszélgettünk, jó kapcsolatban vagyunk, nem zavart. De após vagy sógornőm előtt nem tudtam volna szoptatni. Még a saját bátyám nővérem előtt sem.
Pedig nem vagyok egy nagyon szégyenlős, de a szoptatás az más.
2017. jún. 19. 10:10
7/11 anonim válasza:
Nőrokonok (anyum, anyósom, sógornőm) előtt simán szoptatok, apum előtt már nem szívesen de nem vonulok el csak eltakarom a cicim. Após és más férfirokon előtt nem szoptatnék. Nem azért mert nem szeretem őket, hanem mert zavar. Átöltözni sem öltöznék előttük.
2017. jún. 19. 10:11
8/11 anonim válasza:
En csak nok elott szoptattam. A ferfiakat zavarba hozhatja ha udvariassagbol nem is mondjak!
2017. jún. 19. 10:20
9/11 anonim válasza:
Az az elfogadott, amiben te komfortosan érzed magad, és másokat sem zavarsz vele.
Én egyetlen családtagom előtt sem tudnék szoptatni, kivéve a férjemet.
2017. jún. 19. 11:40
10/11 anonim válasza:
Barátod csak ne húzza a száját, mert mindenki úgy szoptat, ahogy szeretne. Én pl teljesen egyedül a babával. Bárki jönne be, kiküldöm, és nem érdekel, ha nem tetszik.
Meg kell érteni, hogy szoptatás alatt ne erőltessék rá a jelenlétüket az anyukára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!