Hogyan növeljem a tejem?
Figyelt kérdés
A babám 2 hónapos lesz. Sajnos nem szopik, fejem és úgy adom a tejet neki. De sajnos fogy a tejem, szinte egyik napról a másikra elkezdett csökkenni a mennyiség. Rendesen 3 óránként fejem de már reggel is csak 1 decit tudok fejni a régebbi 180 ml helyett. Napközben csak 60-kat fejek. Rendesen eszem és iszok és szedek urtica urenst. Töröődjek bele hogy sajnos elkezdett csökkenni?2010. máj. 19. 11:32
1/6 anonim válasza:
Görögszénamag-tea. Velem csodákat művelt, amikor csökkenni kezdett a tejem. (Ugyanúgy háromóránként fejtem, mint te.)
És ami még csodákat tesz, az a sok fekvés. Próbáld csak ki!
2 hónapos kisfiú anyukája
2/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogy fejésnél ez normális. Ha szeretnél még sokáig anyatejezni, akkor el kellene kezdeni szoptatni. Ha ez semmiképp nem megy, akkor ne 3 óránként fejd hanem gyakrabban. És rengeteg folyadékot kell inni, valamint az is segit ha nézed a babát fejés közben. Tényleg! de ha nincs komoly akadálya akkor igény szerinti szopi a megoldás. Bocs, nem akarlak letörni, de én még nem hallottam olyanról aki fejéssel fent tudta tartani a tejet 6 hósig. Vagy ha mégis, annak is kellett a tápszer, mert kevés volt a teje.
3/6 anonim válasza:
Nekem a More Milk nagyon sokat segített!
vagy próbáld ki a szaporító fejést.
4/6 anonim válasza:
Az hülység, hogy ha fejsz csak akkor normális, hogy csökken a mennyiség. Én is csak fejtem és rengeteg tejem volt, még a fagyót is meg tudtam tölteni. Eleinte én is 3 óránként fejtem, majd csak 4 óránként és egyáltalán nem csökkent a mennyiség. Én sok rántásos levest, madártejet ettem és 2 féle szopis teát ittam és sok rostoslevet ittam. De mikor ezek elmaradtak akkor is sok volt, úgyhogy ez genetikai kérdés. Sajnos van aki akármit tesz nem lesz több, van aki meg semmit és mégis van neki.
5/6 anonim válasza:
Minden egyes szopi utan alapos fejes, a fekves, ha lehet, a koles is nagyon jo, ha fogyasztod, rendszeres eves stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!