Milyen innivalót lehet inni szoptatás alatt, amitől biztosan nem fog fájni a hasa?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy babája válogatja, de biztos vannak tuti italok.2010. máj. 18. 10:15
2/4 anonim válasza:
Az egyetlen tuti a szénsavmentes ásványvíz és a sima csapvíz (+ szörp) : ))) A többi innivaló meg olyan, hogy van, akinek tutira nem okoz gondot, a másiknak meg görcsöl, pöttyös tőle a babája... Valóban kísérletezni kell. Én pl. bármit ihattam/ ehettem (még a sokak által mumusnak tartott k-betűsöket is!) a 3 kisebb gyerekemnél, egyik se volt soha egy percig se hasfájós... a legnagyobbal meg szinte éhen kellett volna halnom, ha kihagyok mindent, ami kicsit is gyanús volt...
3/4 anonim válasza:
Én 100%-os narancslét ittam (3-4 litert naponta) semmi baja nem volt!
De a tejem ömlött annyit termeltem tőle!
4/4 anonim válasza:
Rostos leveket nem ajánlanak, inkább hígabb gyümölcsleveket. A víz a tuti :) Tea. Alkoholmentes sör. A tejet is korlátozni kell állítólag, se én literszám iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!